Genesis GX75 igrački miš vrhunskog senzora

Natec Genesis GX75 je profesionalni igrački miš koji specijalnim čini precizni optički senzor i atraktivni dizajn. GX75 je dizajniran za FPS igrače, za šta je najbolji dokaz optički senzor sa ultra niskim Lift of Distance parametrom koji takođe dolazi do izražaja kada igrate na niskom nivou DPI.

Natec Genesis GX75

Senzor je takođe veoma otporan na gubitak signala što osigurava glatko i precizno pomeranje što je naročito bitno kod pucačina. Miš je opremljen optičkim senzorom visoke preciznosti PMW3310 sa maksimalnom rezolucijom od 7200 DPI kao i mogućnošću menjanja DPI u hodu.

Natec Genesis GX75

Sa druge strane za svaki od podešenih DPI možete odabrati jednu od 16 milijardi pozadinskih boja. Napredni softver miša omogućava da podesite osetljivost senzora od 400 do 720 DPI. Izrazito ergonomski dizajn omogućava da igrate igre satima bez umaranja.

Natec Genesis GX75

Specifikacije:

  • Proizvođač: Natec
  • Model: Genesis GX75
  • Prilagođen: desktop
  • Tip: klasičan
  • Senzor: optički
  • Broj tastera: 6
  • Ostalo: tegovi

Zaključak

Genesis GX75 je veoma dobar optički igrački miš opremljen vrhunskim senzorom koji nudi podešavanje od 7200 DPI za besprekorno glatko kretanje što je posebno bitno kod pucačina. Miš poseduje šest tastera, veoma otporan senzor na gubitak signala, dok su tasteri profesionalnog kvaliteta kompanije OMRON sertifikovani na 10 miliona klikova.

Conclusion

Genesis GX75 is very good optical gaming mouse equipped with high quality sensor that offers a 7200 DPI setting for smooth movement, which is especially important in shooters. The mouse has six buttons and sensor resistant to signal loss while high quality OMRON switches are certified at 10 million clicks.

Zahvaljujemo se:

ComTrade Shop TC Delta City, Jurija Gagarina 16-16A, 011/3129600

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 50€

comtradeshop.com