Gigatron i Samsung pokreću akciju „Pokloni osmeh“

Kompanija Gigatron, najuspešniji domaći maloprodajni lanac u sferi računara, IT opreme i bele tehnike, u saradnji sa kompanijom Samsung i Dečijim fondom Ujedinjenih nacija (UNICEF) pokrenula je akciju za pomoć najugroženijoj deci Srbije pod nazivom „Pokloni osmeh“.

Kupovinom bilo kog modela Samsung mobilnog telefona u Gigatron prodavnicama ili na sajtu gigatron.rs kupci na poklon dobijaju UNICEF eksternu bateriju koja služi kao prenosivi punjač za telefon. Sredstva uložena u kupovinu eksternih baterija biće korišćena za podršku programima koje UNICEF sprovodi u Srbiji za unapređenje položaja dece u našoj zemlji, posebno one najugroženije.

Cilj svih učesnika u ovoj humanitarnoj akciji je da stvore bolje i bezbednije okruženje za svako dete u zemlji, sa posebnim fokusom na ostvarivanje prava najosetljivijih grupa dece kako bi ta deca dobila iste šanse kao i ostala deca i mogla da dostignu svoje pune potencijale.

„Kao kompanija koja je angažovana u oblasti društvene odgovornosti, do sada smo učestvovali u velikom broju humanitarnih akcija kroz donaciju sredstava i uređaja za najranjivije društvene grupe. Sa zadovoljstvom smo pokrenuli ovu akciju koja ima za cilj da pruži pomoć i obezbedi sredstva za najmlađe članove našeg društva“, izjavio je Vladan Janković, vlasnik kompanije Gigatron. “Izuzetno nas raduje što se u ovom predprazničnom periodu možemo pridružiti još jednoj od regionalnih akcija kako bismo pomogli najmlađima i najugroženijima, u saradnji s UNICEF-om i Gigatronom. Jedna od velikih snaga novih tehnologija je što može pružiti jednaku šansu svima kako bi postigli svoj maksimum.

Zato se unapred zahvaljujemo svim našim kupcima što će, kupovinom Samsung pametnih telefona, podržati akciju, dati ruku pomoći i pružiti šansu deci da postanu najbolji što mogu”, zaključio je Milan Vujović, direktor marketinga u regionalnom predstavništvu kompanije Samsung Electronics.