GPC-500S – snažno i povoljno napajanje

Ako planirate sklapanje vrhunskog kućnog desktop računara i u potrazi ste za kvalitetnim, pouzdanim i povoljnim napajanjem, kompanija Chieftec vam može pomoći u tome. Naime, nova iARENA familija napajanja kreirana je baš za napredne kućne korisnike koji žele i imaju potrebu za vrhunskim kućnim PC-jem koji će ih služiti godinama. Iz aktuelne ponude napajanja u ovoj familiji izdvaja se GPC-500S napajanje kao optimalni izbor za vrhunske kućne PC mašine. Njegova specifičnost krije se u tome što poseduje skup sjajnih tehnoloških rešenja i što bez problema može da pogura i ultra zahtevne desktop računare.

Chieftec GPC-500S

Chieftec je GPC-500S napajanje koncipirao kao izvor za kućne korisnike koji traže više od svoje PC mašine, tj. imaju potrebu da ona bude maksimalno stabilna i da u svakom trenutku radi besprekorno. Upravo zbog toga ovaj izvor je napravljen od najkvalitetnijih materijala, koji garantuju stabilnost i bezbednost svakog PC-ja. Maksimalna izlazna snaga koju ima GPC- 500S napajanje je 500W, a proizvođač je isto opremio sa UVP (Undervoltage protection), OVP (Overvoltage protection), SCP (Short-circuit protection), OPP (Overload protection) i AFC (Automatic Fanspeed Control) tehnologijama koje mu daju na dodatnoj vrednosti i čine daleko konkurentnijim na tržištu.

Chieftec GPC-500S

Za razliku od sličnih rešenja dostupnih u prodaji GPC-500S napajanje je u radu veoma tiho, čak i u situacijama maksimalnog opterećenja, kada su sve grane angažovane. To pokazuju apsolutno svi testovi, čak i oni ultimativni koji koriste više procesora u nizu i više grafičkih kartica. Ovo napajanje se pokazalo i veoma stabilnim kod kreiranja umereno zahtevnih gejmerskih mašina, tako da može da posluži i za tu namenu. Jedino što mu nedostaje je modularnost, mada ni to nije neki veliki nedostatak obzirom da se kablovi mogu veoma lepo podvezati i da je proizvođač iste isporučio u paketu. Odlične performanse GPC-500S napajanja prati i visok nivo energetske efikasnosti koji ide čak do 80% i to ovaj izvor svrstava među top 10 Eco napajanja u svojoj klasi.

Suma sumarum GPC-500S je odlično izbalansirano napajanje koje sjajno radi svoj posao u bilo kojoj PC mašini da se nađe. Istina, ono je prvenstveno osmišljeno za zahtevnije kućne desktop računare, ali može da pogura i jače PC kompozicije. Tiho je u radu, lako se održava i što je najvažnije maksimalno štiti računar od svih strujnih udara i drugih potencijalnih problema. Na sve što donosi/nudi i cena mu je više nego korektna zbog čega zaslužuje apsolutnu preporuku!

Cena (sa PDV-om): 5.399,00 dinara

Kontakt: List