HONOR Band 5 dostupan u Srbiji

Beograd, 17. oktobar 2019. – Kompanija HONOR danas je objavila da je HONOR Band 5 sportska narukvica od ove nedelje dostupna na tržištu Srbije. HONOR Band 5 karakteriše AMOLED Full Colour ekran veličine 0,95 inča, prati otkucaje srca tokom celog dana, a takođe poseduje i nekoliko sportskih i fitnes režima za rad, kao i osam različitih interfejsa ekrana koji se mogu podešavati. HONOR Band 5 narukvica dostupna je kod maloprodajnih partnera Gigatron, Tehnomanija i Tehnomedija po ceni od 5990 RSD, dok se očekuje da će uskoro biti dostupna i kod drugih partnera i mobilnih operatera.

Honor

Praćenje zdravlja tokom celog dana, svakog dana

Pomoću najsavremenije HUAWEI TruSeen 3.0 tehnologije za merenje otkucaja srca, HONOR Band 5 obezbeđuje preciznije, celodnevno praćenje otkucaja srca, kako bi korisnicima pomogao da vode računa o svom zdravlju i fizičkim aktivnostima. Merač otkucaja srca ne svetli noću, čime sprečava smetnje uzrokovane noćnim svetlom, dok u isto vreme poseduje alarm koji se aktivira i svetli kada otkucaji srca korisnika premaše unapred definisanu granicu.

HONOR Band 5 narukvicu takođe karakteriše TruSleep™ tehnologija koja automatski detektuje faze laganog, dubokog i REM 2 sna i meri kvalitet sna korisnika. Uz Huawei AI tehnologiju sa sertifikatom Centra za dinamičke biomarkere u okviru medicinskog fakulteta na Harvard Univerzitetu, TruSleep™ precizno identifikuje šest najčešćih poremećaja prilikom spavanja i nudi više od 200 prilagodljivih predloga za unapređenje kvaliteta sna. U poređenju sa prethodnim generacijama ovog uređaja, performanse i preciznost su unapređene do 96,3%.

Profesionalni fitnes aksesoar

HONOR Band 5 narukvica otporna je na vodu do dubine od 50 metara, pri čemu ima sposobnost da beleži broj zamaha prilikom plivanja, brzinu, distancu, intervale, potrošene kalerije i prosečan SWOLF rezultat za različite tipove plivanja, kako bi pomogla korisnicima da prate svoj napredak i unaprede svoje plivačke tehnike.

Uređaj predstavlja savršenog i pouzdanog partnera za vežbanje, pri čemu blisko prati vežbe i treninge korisnika i daje preporuke i savete za unapređenje. Narukvica podržava čitav spektar aktivnosti na otvorenom i u zatvorenom prostoru, uključujući trčanje napolju, na traci u teretani, vožnju bicikla u teretani kao i napolju, običan trening, šetnju, plivanje, eliptički trenažer, mašinu za veslanje i šetnju u zatvorenom.

Praktičnost i prijatno korisničko iskustvo

Uz AMOLED Full Colour ekran osetljiv na dodir veličine 0,95 inča, kao i rezoluciju od 240 x 120 piksela uz 282 PPI na HONOR Band 5 narukvici, podaci postaju jednostavni za čitanje, čak i na direktnom suncu. Uz jedno punjenje, HONOR Band 5 može da radi i do 14 dana, uz normalno korišćenje.

Kada se upari sa pametnim telefonom, HONOR Band 5 takođe obaveštava korisnike o dolazećim pozivima, tekstualnim porukama, i-mejlovima i notifikacijama. Funkcija za daljinsko upravljanje omogućuje korisnicima da prave fotografije, kako na zadnjoj tako i na prednjoj kameri telefona, uz samo jedan klik. Kada je bluetooth konekcija aktivirana, korisnici čak imaju mogućnost i da pronađu spareni telefon pomoću „Find phone” opcije.

Džordž Žao (George Zhao), predsednik kompanije HONOR, izjavio je da su „korisnici i fanovi HONOR brenda neverovatno aktivni i da vode dinamične živote. Oni uživaju u nosivim uređajima koji ne samo da obogaćuju njihove živote, već im takođe omogućuju da otvoreno izraze i pokažu svoj lični stil. HONOR Band 5 narukvica je kreirana sa ciljem da zadovolji njihove potrebe, obezbeđujući im uređaj koji ima atraktivan dizajn i koji može da služi i kao merač otkucaja srca i kao fitnes asistent”.