HONOR predstavio novi pametni sat - HONOR MagicWatch 2

Beograd, 27. novembar – Kompanija HONOR danas je zvanično predstavila novitet u svom portfoliju nosivih uređaja, pametni sat HONOR MagicWatch 2. Ovaj inovativni i atraktivni uređaj svedoči o izvrsnosti nosivih uređaja kompanije HONOR, sa baterijom koja može da izdrži čak 14 dana bez punjenja, zahvaljujući Kirin A1 procesoru, inteligentnim i pametno osmišljenim tehnologijama za praćenje najbitnijih zdravstvenih parametara, kao i izgledom ekrana koji se u potpunosti može personalizovati i čak 4 različita dizajna kaiša. HONOR MagicWatch 2 će biti dostupan u Srbiji od sredine januara.

„HONOR MagicWatch 2 je još jedan u nizu uređaja koji će nam pomoći da ostvarimo našu 1+8+N IoT strategiju”, izjavio je Džordž Žao (George Zhao), predsednik kompanije HONOR. „HONOR MagicWatch 2 označava još jedan veliki korak našeg brenda ka integraciji sopstvenog ekosistema povezanih pametnih uređaja. HONOR MagicWatch 2 simbolizuje naš način razmišljanja, kao i našu želju da uvek idemo napred kada je u pitanju dizajn i razvitak pametnih satova i drugih nosivih uređaja. Bilo da vežbate u teretani, trčite, šetate ili obavljate svakodnevne dužnosti na poslu, HONOR MagicWatch 2 će vam u svakoj od tih situacija pomoći da vam ključni zdravstveni parametri budu na optimalnom nivou”.

15 fitnes režima za savršen i personalizovan trening

HONOR MagicWatch 2 karakteriše 15 različitih fitnes režima zasnovanih na dostizanju određenih ciljeva, uključujući 7 sportova u hali kao i 8 sportova napolju, među kojima su trčanje, šetnja, voženje bicikla, trijatlon, plivanje, mašina za veslanje, slobodni trening itd. Na taj način, vežbačima su omogućeni personalizovani i raznovrsni režimi koji će im proces vežbanja učiniti zanimljivijim i inovativnijim. Pored 15 fitnes režima, HONOR MagicWatch 2 takođe poseduje 13 profesionalnih kurseva za trčanje, kako u sali tako i na otvorenom, od početnog do naprednih nivoa. Bilo da su u pitanju korisnici koji tek počinju sa trčanjem ili su iskusni trkači koji žele da unaprede svoje rezultate, HONOR MagicWatch 2 može da im pruži savršene kurseve, kao i savete i motivaciju koji će im pomoći da podignu svoj trening na viši nivo.

Napredno praćenje zdravstvenih parametara i vaš lični zdravstveni savetnik

HONOR MagicWatch 2 redefiniše praćenje zdravstvenih parametara tako što koristi tri najsavremenije tehnologije kako bi korisnicima obezbedio precizne i korisne informacije u realnom vremenu, i na taj način im pomogao da žive zdravije i unaprede kvalitet života u brojnim aspektima.

Opremljen HUAWEI TruSleep™2.0 tehnologijom, HONOR MagicWatch 2 ima sposobnost da precizno prati i prepozna 6 najuobičajenih poremećaja spavanja i korisnicima pruži više od 200 odgovarajućih predloga i saveta za unapređenje kvaliteta sna i eliminisanje loših navika. HONOR MagicWatch 2 takođe ima sposobnost da prepozna stepen strasa kod korisnika i preporuči im vežbe disanja koje će im pomoći da pronađu unutrašnji mir, što je moguće zahvaljujući HUAWEI TruRelax™ tehnologiji. Pored toga, HUAWEI TruSeen™ tehnologija na HONOR MagicWatch 2 pametnom satu omogućuje korisnicima da precizno i efikasno prate broj otkucaja srca tokom celog dana, kao i da ih upozore kada je njihov broj značajno iznad ili ispod normalne granice. HONOR MagicWatch 2 pametni sat otporan je na vodu do dubine od 50 metara, pri čemu ima sposobnost da beleži prosečan SWOLF rezultat, brzinu, distancu i potrošene kalerije. Svi lični zdravstveni podaci mogu biti sinhronizovani na pametni telefon korisnika preko unapred instalirane HUAWEI Health aplikacije.

Pametne opcija za vašeg novog inteligentnog asistenta

HONOR MagicWatch 2 omogućuje korisnicima da primaju ili prave telefonske pozive preko bluetooth tehnologije kada su u pokretu, ili preko slušalica ili preko ugrađenog zvučnika i mikrofona, čak i ako se nalaze na 150 metara od telefona. Ovaj pametni sat takođe podržava notifikacije o SMS porukama, elektronskoj pošti, kalendaru i drugim sadržajima, koje će biti prikazane na njegovom ekranu kada je povezan za pametnim telefonom. Među aplikacijama koje su već instalirane na ovaj uređaj nalaze se, vremenska prognoza, alarm, štoperica, kao i „Find my Phone“ aplikacije za lociranje uređaja. HONOR MagicWatch 2 takođe poseduje 4GB interne memorije, od čega korisnici mogu iskoristiti 2GB skladišnog prostora za muziku, čime im je omogućeno da sačuvaju do 500 pesama u kojima mogu da uživaju.

Ne samo da je opremljen AMOLED ekranom osetljivim na dodir, sa dijagonalom od 1,39 inča, najsavremenijim tehnologijama za praćenje zdravstvenih parametara, dugotrajnom baterijom i personalizovanim izgledima ekrana, već je HONOR MagicWatch 2 dostupan u 2 veličine – 46mm i 42mm, a korisnicima u Srbiji će biti dostupan sredinom januara 2020. godine.

HONOR je jedan od vodećih svetskih brendova mobilnih telefona. Brend je kreiran sa ciljem da zadovolji potrebe korisnika koji primarno koriste digitalne kanale, kroz uređaje optimmizovane za korišćenje interneta koji nude superiorno korisničko iskustvo, inspirišu korisnike da budu kreativni i ostvare svoje snove. Na taj način, HONOR želi da se izdvoji od drugih tako što će demonstrirati sopstvenu hrabrost da radi stvari drugačije i uraditi sve da svojim korisnicima obezbedi najnovije tehnologije i inovacije.