HP lansira nove štampače namenjene kućnim korisnicima koji puno štampaju

BEOGRAD, Srbija, jul, 2017 — HP Inc. je predstavio novu HP DeskJet GT 5820/10 All-in- One seriju multifunkcijskih štampača namenjenu kućnim korisnicima koji imaju veliki obim štampe, a traže bežični štampač sa sistemom rezervoara za mastilo koji nikad ne staje.

HP

„Kućnim korisnicima koji imaju veliki obim štampe je primarna efikasnost, pa su u stalnoj potrazi za inovacijama koje će značajno umanjiti troškove i prekide u njihovom radu,“ izjavio je Primož Polajnar, HP Inc. Generalni direktor, Adriatic region „Nova HP DeskJet GT serija čini visoko kvalitetnu i pouzdanu štampu još pristupačnijom, dok bežično štampanje i sistem dopune mastila omogućavaju lako korišćenje, bez mnogo muke.“

HP DeskJet GT serija štampa do 8000 strana sa jednim setom koji se sastoji od tri HP kolorne bočice za štampu u boji, odnosno do 5000 strana sa HP bočicom crnog mastila koji stiže sa uređajem. 1 Sa cenom od €8.19 po bočici, štampa može koštati korisnike od 0.16 evro centi po strani sa crnim i 0.31 evro centi po strani sa kolornim bočicama za štampu u boji. 2,3 Originalna HP mastila su posebno napravljena kako bi se dobio jasno odštampan tekst, crteži živih boja i fotografije koje su otporne na vodu i koje neće izbledeti, uz profesionalnu štampu bez ivica.

HP

Mastilo za dopunu je jednostavno za upotrebu zahvaljujući HP-ovom inovativnom sistemu dopune bez prosipanja, koji omogućava da se ne prljate. Bočice se jednostavno priključuju na rezervoar bez potrebe da se stiskaju. Korisnici mogu lako pratiti nivo mastila, jer su rezervoari providni. Radno okruženje danas mora biti povezano i to bežično. Novi HP DeskJet GT 5820 multifunkcijski štampač omogućava rad na daljinu, jer se korisnici mogu povezati sa ovim uređajem putem pametnih telefona i tableta. Štampač je moguće inicijalno podesiti korišćenjem mobilnog uređaja. Čak i bez bežične mreže, zahvaljujući direktnoj bežičnoj vezi korisnici mogu povezati štampač sa mobilnim uređajem.

Dodatno, uz pomoć HP All-in- One Printer Remote aplikacije za mobilne uređaje korisnici mogu brzo poslati skenirani materijal elektronskom poštom ili u njihov prostor „u oblaku“. Štampanje je moguće korišćenjem velikog broja uređaja, kao što su iPhone i iPad pomoću AirPrint aplikacije, odnosno pametni telefoni i tableti na Android, Windows 8, Windows 10 i Google Chrome operativnim sistemima.

Novi HP DeskJet GT 5810 All-in- One multifunkcijski uređaj poseduje sve karakteristike kao i HP DeskJet GT 5820 All-in- One osim što nema modul za bežično povezivanje. Dodatne informacije o novoj HP DeskJet GT 5820/10 All-in- One seriji dostupne su na www.hp.com/go/deskjetgt

Cene i dostupnost

  • HP DeskJet GT 5820 All-in- One štampač je dostupan isključivo u prodavnicama ovlašćenog HP partnera WinWIn po ceni od 26,490 RSD .

  • HP DeskJet GT 5810 All-in- One štampač je dostupan isključivo u prodavnicama ovlašćenog HP partnera Gigatron po ceni od 24,490 RSD