HP pomera granice u korišćenju PC računara inovacijama u segmentu premijum i uvek-povezanih računara, kao i u gejming segmentu

BEOGRAD, 17. januar 2018. – HP Inc. predstavio je seriju novih proizvoda na sajmu CES 2018. Reč je o novoj generaciji personalnih računara koja omogućava širok spektar uzbudljivih PC doživljaja. Najnoviji HP-ovi proizvodi podižu PC performanse, dizajn i funkcionalnost na viši nivo – od najmoćnijeg hibridnog PC računara na svetu i najnovijeg uvek-povezanog 2 u 1 računara, do najnaprednije gejming tehnologije.

HP ENVY x2

HP ENVY x2 je uvek-povezan PC, opremljen Intel procesorima, koji je u svakom momentu spreman za rad. Najznačajnije karakteristike su:

  • Tanak, lagan i otporan: Ovaj tablet bez ventilatora stiže u mašinski obrađenom aluminijumskom kućištu debljine 7,9 mm i teži 0,76 kg. Poseduje sjajni WUXGA+ ekran osetljiv na dodir dijagonale 12,3 inča sa Corning Gorilla Glass 4 zaštitom koja pruža dodatnu izdržljivost i otpornost na grebanje, posebno kada ste u pokretu.

  • Optimizovan za editovanje i multitasking: Kućište, čija oksford plava tekstura podseća na kožu, ima ugrađeni podesivi stalak koji omogućava laku tranziciju između laptopa, tableta i moda za čitanje. Tasteri tastature sa pozadinskim osvetljenjem imaju hod od 1,3 mm što omogućava lako kucanje u bilo kakvim uslovima osvetljenja. Windows Ink olovka omogućava prirodno iskustvo crtanja i pisanja uz istovremeno korišćenje olovke I upravljanje dodirom.

  • Budite produktivni i povezani na više mesta: Autonomija od 17 sati 4 rada i Windows 10 Home 2 omogućavaju da budete produktivni dok ste povezani preko Wi-Fi- a, sinhronizovani u Connected Modern stanju mirovanja i povezani preko opcione LTE-Advanced konekcije

  • Napravljen za produktivnost: Sedma generacija Intel Core TM iz Y serije procesora 3 i optimizovani termički dizajn daju poboljšane performanse. PCIe SSD od 256 GB omogućava čuvanje prezentacija sa kojima je jednostavno raditi i u multitaskingu zahvaljujući maksimalnih 8GB LPDDR3 memorije.