HTC Desire 12 dostupan u Vip-u

HTC Desire 12 je dostupan u Vip ponudi i u Vip prodajnim mestima u gradovima širom Srbije. Vaš omiljeni YouTuber izgleda bolje na ekranu širokog formata, vaš telefon je modni detalj, a vaše fotografije moraju izgledati neverovatno na Instagramu. Digitalna generacija očekuje mnogo od telefona, a HTC donosi model koji nudi baš ono što želite, po cenama od kojih vas neće boleti glava: HTC Desire 12.

VIP Mobile

HTC Desire 12 je iznenađujuće tanak i udoban za držanje, uprkos svom velikom ekranu „od ivice do ivice“, odnosa stranica 18:9, i poseduje sledeće karakteristike:

  • Veliki ekran koji je lak za rukovanje. Pregledniji YouTube, bogatiji doživljaj tokom igranja igrica i gledanja filmova. Veći i bolji ekran omogućava vam da uživate u stvarima koje volite, dok je sve što vam treba na samo dodir daleko zahvaljujući funkciji „prevlačenje bilo gde”(swipe anywhere).

VIP Mobile

  • Sačuvajte posebne trenutke. Snimajte živopisne fotografije i danju i noću, pomoću glavne kamere rezolucije 13 MP, koja poseduje Phase Detection autofokus, za dodatnu jasnoću u pokretu.

VIP Mobile

  • Uvek brine o vama. HTC Sense Companion vam olakšava život uz Smart Alarms koji inteligentno reaguje na vaš kalendar, Battery Saver koji vas podseća da dopunite bateriju pre nego što krenete od kuće, kao i poboljšanje performansi brisanjem neželjenih fajlova i oslobađanjem dragocenog prostora.

VIP Mobile

  • Spoj lepote i vrhunskog stila. Prateći izvrsni Liquid Surface dizajn koji je donela U11 serija, HTC Desire 12 ima zadnju stranu od izdržljivog akrilnog stakla sa novim, uglađenim izgledom koji će privući svačiju pažnju. Neprimetni okvir i prelepo zaobljene ivice odaju utisak luksuza, a dinamične boje naglašavaju vaš jedinstveni stil.

Uređaj je dostupan u Vip prodajnim mestima i u Vip online prodavnici u crnoj boji, po ceni od 1 din u NEO 4 tarifi. https://www.vipmobile.rs/privatni/mobilni_uredjaji/detalji?device=333