HTC U11 dostupan u VIP-u: Za prve kupce UA HealthBoxT

Beograd, 28. jun 2017. – Prvih pedeset kupaca koji putem Vip mobile online prodavnice poruče revolucionarni HTC U11 pametni telefon i sklope ugovor na 24 meseca na poklon dobijaju UA HealthBox, umreženi fitnes sistem koji meri, nadgleda i upravlja najznačajnijim pokretačima zdravlja i dobre fizičke kondicije, a to su san, fizičke vežbe i aktivnosti i ishrana.

HTC U11 je nova perjanica kompanije HTC. Ovaj pametni telefon donosi revolucionarnu novu tehnologiju Edge Sense koja omogućava aktiviranje aplikacija i određenih funkcija jednostavnim stiskanjem ivica uređaja. Osim toga, HTC U11 se odlikuje „tečnim“ dizajnom, koji zadnjoj strani daje zadivljujući izgled.

HTC U11 poseduje i inteligentni audio sistem USonic, koji stiže sa odličnim slušalicama sa sistemom za eliminaciju buke, kao i parom neverovatnih kamera, koje su nezavisni stručnjaci ocenili najvišom ocenom ikad datoj nekom mobilnom telefonu. Uz sve to ovaj uređaj, baziran na najnovijoj verziji operativnog sistema Android, poseduje i višestruke virtuelne asistente.

UA HealthBox

Sistem UA HealthBox se bazira na uređajima koje je dizajnirao i proizveo HTC, koji se jednostavno povezuju sa aplikacijom Under Armour Record TM u cilju pružanja detaljnog uvida u stanje organizma, na osnovu kojeg korisnici mogu da poboljšaju svoje zdravlje i fizičku kondiciju. UA HealthBox TM se sastoji od:

UA Band

UA Band je narukvica za svakodnevno nošenje. Ona prati dnevne aktivnosti, fizičke vežbe, kao i san. Snimanje celodnevnih aktivnosti omogućava vam da postavljate dnevne ciljeve i pratite napredak. UA Band je neupadljivog dizajna, sa ekranom diskretno sakrivenim ispod površine tako da je neprimetna kada se ne koristi. Osmišljena prema potrebama sportista, ova narukvica nudi i napredni režim za treninge, kao i mod za praćenje rada srca kada je uparen sa uređajem UA Heart Rate. UA Band narukvica dolazi u crnoj boji, sa crvenom teksturom sa unutrašnje strane koja omogućava kapilarno propuštanje vlage.

UA Heart Rateje kompaktni uređaj za praćenje rada srca sa inovativnom tehnologijom mikrokopči, projektovanom da ga učini potpuno neupadljivim tokom treninga. Traka za grudi i odvojivi senzor pomažu korisniku da nadgleda intenzitet svojih vežbi i trenira pametnije. UA Heart Rate je osmišljen tako da pruži precizan proračun sagorelih kalorija. U spoju sa aplikacijom Under Armour Record, UA Heart Rate vam omogućava praćenje rada srca.

UA Scale je predivno izrađena Wi-Fi vaga, kružnog dizajna. Gornja površina je izrađena od stakla obojenog provodljivom bojom koja omogućava očitavanje mase i procenta masti u organizmu. LED ekran, sakriven ispod stakla, daje osnovne informacije, dok je za čitanje naprednih potrebno povezati vagu sa telefonom. Vaga može da podrži do osam korisnika i sinhronizuje se sa Under Armour Record aplikacijom da bi korisnici mogli da prate statistiku i trendove svoje telesne težine, kao deo sveukupnog prikaza praćenih parametara. UA Scale je crne boje sa crvenom teksturom na unutrašnjoj strani.

Dostupnost i cene

Model HTC U11 možete kupiti po ceni od 40.800 dinara uz novi Vipov postpejd paket NEO 10. Prvih 50 kupaca koji poruče telefon preko Vip mobile internet prodavnice dobijaju na poklon UA HealthBox sistem.