Huawei i NYX Professional make up najavljuju saradnju Face Awards Serbia iz Huawei 10 perspektive

Poznati proizvođač pametnih telefona, Huawei najavio je saradnju sa jednim od najpoznatijih brendova za negu lepote, L’Oreal i njihovim poznatim brendom NYX PROFESSIONAL MAKE UP na projektu pod nazivom Face Awards. Ovo je prvi put da je poznati brend pametnih telefona ostvario saradnju da jednim make up brendom s ciljem da inspiriše ljude da idu korak dalje i uvek budu najbolja verzija sebe. Face Awards je poznato takmičenje koje se već šest godina organizuje u Sjedinjenim Američkim Državama, a u Srbiji drugu godinu za redom. Face Awards Serbia okuplja takmičare i beauty, make up zajednicu iz celog regiona i jedino je takmičenje ove vrste koje se održava na našim prostorima.

Veliko finale desiće se danas 04. jula u Beogradu na kom će zvaničan uređaj ove spektakularne večeri biti najnoviji flagship telefon kompanije Huawei, Huawei P10.

Tokom večeri, svi oni koji bi želeli da budu uz Huawei i Face Awards moći će da prate prenos uživo koji će biti emitovan na zvaničnim Huawei i NYX PROFESSIONAL MAKE UP društvenim mrežama i isprate događaj iz P10 perspektive, zahvaljujući tome što će celokupan događaj biti fotografisan i sniman Huawei P10 pametnim telefonom.

Vrhunac večeri biće transformacija uživo koja će takođe će biti snimana zvaničnim telefonom ovog lifestyle događaja, a koju će uraditi prošlogodišnja pobednica Face Awards Serbia takmičenja i naša poznata make up umetnica Mirjana Milošević – Kika.

Domaćini takmičenja su za pobednika, osim nezaboravnog VIP putovanja u Los Anđelesna finale Face Awards US, pripremili i vrednu nagradu u saradnji sa kompanijom Huawei – pametni telefon Huawei P10.

Pobednik će zahvaljujući ovom fenomenalnom uređaju moći da zabeleži svaki trenutak svog boravka u Los Anđelesu i od uspomena kreira prava remek dela koja će ga podsećati na jedno od najlepših postignuća u karijeri.

Poseban trenutak večeri biće photo shooting koji će uraditi ambasador Huawei P10 pametnog telefona i modni fotograf, Dušan Petrović u posebno dizajniranoj zoni brenda Huawei. Ovaj shooting zapravo je nagrada pobedniku konkursa Lice 10ke kog će izabrati članovi Huawei žirija u sledećem sastavu: poznata make up umetnica Mirjana Milošević aka @kikastudio, stilista Vladimir Gašić aka @streetfashion i fotograf Dušan Petrović @dusannpetrovic.