Huawei osvojio 47 nagrada na Mobile World Congressu u Barseloni

Barselona – 28. februar 2019. – Nakon uzbudljivog predstavljanja Huawei Mate X telefona i Huawei MateBook serija, Huawei je osvojio 47 „Best of MWC“ nagrada.

Mediji su odali priznanje Huawei Mate X telefonu, zbog inovacija u oblasti 5G mreže, ekrana na preklop, veštačke inteligencije (AI) i potpuno novog, jedinstvenog korisničkog iskustva. Huawei MateBook X Pro je, takođe, impresionirao medije UltraFull View ekranom od 13.9 inča, moćnim performansama i Huawei Share 3.0, koji rešava poteškoće u prenošenju podataka između Windows Notebook-a i Android pametnih telefona. Uz to, Huawei MateBook 14 izazvao je uzbuđenje u medijima svojim Full View displejem, visokim performansama, ekstremnom prenosivošću i odličnim kvalitetom izrade.

Evo 31 nagrade koje je Huawei osvojio do sada:

GSMA dodelila je HUAWEI Mate X telefonu nagradu „Best New Connected Mobile Device at Mobile World Congress 2019“ zahvaljujući stranicama koje se preklapaju pomoću mehaničkih šarki, vodećim 5G mogućnostima, inovativnim načinom komunikacije sa korisnicima i HUAWEI SuperCharge tehnologiji. Ova prestižna nagrada je dodeljena od strane organizatora GSMA za nedavno lansirane mobilne uređaje ili one koji će uskoro biti lansirani, što označava najveće priznanje za pionire u budućnosti mobilne industrije. GSMA zastupa interese mobilnih operatera širom sveta, ujedinjujući preko 750 operatera, sa preko 350 kompanija u širokom ekosistemu mobilniih operatera.

TechRadar je dodelio HUAWEI Mate X telefonu nagradu “Best of MWC 2019”, nazvavši ga pametnim telefonom koji je doveo “Sci-Fi imaginacije” u život. Njegov mehanički zglob Falcon Wing je istaknut kao izvanredan aspekt njegovog prelepog dizajna, kao i njegove impresivne performanse. TechRadar je online publikacija fokusirana na tehnologiju, sa vestima i recenzijama tehnoloških proizvoda, posebno gedžeta. Ovaj sajt mesečno poseti 47,3 miliona čitalaca.

Tom's Guide je izabrao HUAWEI Mate X kao „Best in Show“, rekavši da je „prepun inovacija“, uključujući 5G povezivanje i brzo punjenje dvostruke baterije. Tom's Guide je sajt koji nudi nepristrasne kritike, uputstva za kupce, tutorijale i još mnogo toga. Ima 46,11 miliona čitalaca.

Android Central je nagradio HUAWEI Mate X nagradom “Best of MWC 2019”, uz napomenu o Falcon Wing mehaničkom zglobu i “super-tankom” obliku. Huawei je takođe pohvaljen zbog intuitivnog i jednostavnog pristupa celokupnom dizajnu uređaja. Android Central je vodeća Android zajednica koja privlači 27,2 miliona posetilaca mesečno.

Digital Trends dodelili su HUAWEI Mate X nagradu “Best Emerging Technology” MWC-a, jer implementira inovativnu tehnologiju u mnoge aspekte ovog uređaja. Bili su impresionirani dizajnom uređaja i jedinstvenim oblikom - i rekli da je to jedna od najsenzacionalnijih novih mobilnih tehnologija koje su koristili do sada. Digital Trends je glavni izvor za novosti o tehnologiji i recenzije proizvoda. On privlači 25 miliona čitalaca mesečno.

Trusted Reviews je nagradio HUAWEI Mate X priznanjem “Best of MWC 2019”. Rečeno je da je HUAWEI Mate X bez sumnje jedna od najzanimljivijih stvari predstavljenih na MWC 2019, zahvaljujući super brzoj 5G konekciji, potpuno novom Leica nizu kamera i fleksibilnom OLED ekranu. Trusted Reviews nudi recenzije najnovije elektronike, IT i računarskih proizvoda, vesti o tehnološkoj industriji, analize i lansiranje proizvoda. Ona privlači 23,3 miliona čitatelja.

TechAdvisor je dodelio HUAWEI Mate X telefonu nagradu “Best in Show”, rekavši da je Huawei “napravio tehnološko čudo” zbog svog vitkog dizajna i moćnog 5G čipseta. TechAdvisor je globalna IDG publikacija koja nudi stručnu pomoć i savete, uključujući vesti, hardverske kritike, forume i još mnogo toga. Njega posećuje oko 21,45 miliona čitalaca.

Android Authority odao je HUAWEI Mate X telefonu priznanje „Best of MWC 2019“, rekavši da je to inovativno čudo, sa impresivnim brzim punjenjem i prelepim ekranom. Android Authority pruža vesti, savete i recenzije o svim Android uređajima, i ima 20,2 miliona čitalaca mesečno.

Pocket-lint je “zadivljujućem” HUAWEI Mate X telefonu dodelio nagradu “Best of MWC 2019”, zahvaljujući “elegantnom hardveru” i “inteligentnom” dizajnu koji se ističe. Pocket-lint je najveći sajt za recenzije i nezavisne vesti o gedžetima u Velikoj Britaniji i ima 17,7 miliona čitalaca mesečno.

BGR je nagradio HUAWEI Mate X sa nagradom "Best of MWC", pohvalivši pametni telefon za ekran, koji "izgleda neverovatno". Izuzetno tanak uređaj je dobio posebne pohvale zbog svog izgleda, kao i "neverovatno brze" SuperCharge tehnologije. BGR je internet stranica koja pokriva teme kao što su potrošački gedžeti, zabava, igre i nauka. Ima 17,5 miliona čitalaca.

Android Police je nagradio HUAWEI Mate X nagradom “Best of MWC 2019”. Posebne pohvale dobila je tehnologija "ludo brzog" punjenja, a jednostavnost držanja ovog telefona bila je takođe naglašena kao značajna prednost. Android Police se fokusira na sve vesti, recenzije i ponude vezane za Android i posećuje ga 13,7 miliona ljudi mesečno.

Expert Reviews je dodelio nagradu HUAWEI Mate X pametnom telefonu “Best of MWC 2019”, pohvaljujući njegov “impresivan” ekran i naglašavajući da sklopivi uređaj “predstavlja značajan razvitak u dizajnu pametnih telefona”. Expert Reviews pruža nezavisne recenzije tehnoloških proizvoda, zasnovanih na detaljnim testiranjima, kako bi potrošačima pomogao da pronađu savršene proizvode za kupovinu. On privlači 7 miliona jedinstvenih mesečnih posetilaca.

Android Headlines nagradio je HUAWEI Mate X pametni telefon “Best of MWC 2019” zbog jedinstvenog “Falcon Wing“ dizajna i zadivljujućeg načina preklapanja. Android Headlines je globalna web stranica posvećena Android vestima i recenzijama o tehnologiji, kao i poslovnim temama. On dostiže 3,83 miliona čitalaca.

SlashGear je nagradio HUAWEI X nagradom „Editor's Choice“ zbog „zapanjujuće tankog“ dizajna, napomenuvši da „čak i izvan 5G pokrivenosti, telefon ipak treba da bude wow“. SlashGear pokriva teme iz sveta tehnologije, nauke, automobilske industrije, igara i zabave, i ima 3,2 miliona posetilaca mesečno.

Ubergizmo dodelio je HUAWEI Mate X nagradu “Best of MWC 2019”. Pametni telefon je dobio pohvalu za inteligentan dizajn, koji omogućava da telefon bude izuzetno tanak, bez ugrožavanja performansi. Ubergizmo je američki sajt, orijentisan ka recenzijama i vestima iz sveta tehnologije, sa 2,9 miliona posetilaca mesečno.

FoneArena proglasila je HUAWEI Mate X za “Best of MWC 2019” zahvaljujući njegovom izvanrednom dizajnu I moćnim mogućnostima punjenja. FoneArena je vodeći nezavistan portal iz Indije koji beleži 2.77 miliona jedinstvenih poseta mesečno.

T3 dodelio je HUAWEI Mate X “Innovation Award,” I proglasio Huawei za “pionira u oblasti 5G savitljivih telefona” I posebno pohvalio pristupačnost, kvalitet i praktičnost, rekavši da će telefon sigurno privući mnogo više od tehničkih entuzijasta i, u kombinaciji sa snagom koju će 5G mreže imati u transformaciji načina na koji koristimo naše lične mobilne uređaje. ”T3 pokriva vesti o najnovijim gadgetima i tehnologiju. Vesti, recenzije, vodiči kupaca i mogućnosti za pametne telefone, prenosive računare, audio, igre, fitness i drugo. T3 beleži 1,78 miliona jedinstvenih mesečnih posetilaca.

TechnoBuffalo nagradio je HUAWEI Mate X nagradom “Best of MWC 2019”. Inovativni sistem kamera koji omogućava korisnicima da vide sebe na ekranu prilikom snimanja selfija je pohvaljen kao i "jedinstveni" ekran. TechnoBuffalo je vodeća tehnološki medij sa fokusom na korisničke uređaje. Mogu se pohvaliti sa 1,1 milion pregleda tokom jednog meseca.

Mr. Mobile je proglasio HUAWEI Mate X za “Best of MWC 2019” zbog svog zapanjujućeg dizajna i uzbudljivih inovacija. Mr. Mobile samo daje jednu nagradu tokom MWC za najbolji proizvod - tako da je ovo veoma prestižna nagrada koja prepoznaje Huawei i HUAWEI Mate X kao najbolje predstavljeno na MWC sajmu. Mr. Mobile je uticajni recenzent mobilne tehnologije koji ima preko 747K pratilaca na svom YouTube kanalu.

Gearbrain je “Best of MWC 2019” nagradu dodelio HUAWEI Mate X telefonu, za zadivljujući displej ovog modela i jedinstvenu formu, navodeći da je “industrija pametnih telefona ove nedelje dobila injekciju prave energije.” Gearbrain je američko izdanje koja pruža savete i preporuke o novim uređajima. Ima 437.000 mesečnih posetilaca.

Talk Android je dodelio “Best of MWC 2019”nagradu HUAWEI Mate X telefonu, zahvaljujući njegovim “najboljim u klasi” kamerama, 5G mogućnostima i dugotrajnoj bateriji, zaključivši da telefon svakako ima “X faktor”. Talk Android pokriva sve u vezi sa Android-om i Google-om i mesečno ima više od 406.000 čitalaca.