Huawei P30 Pro oduševljava bojom, tehnologijom i dizajnom

Da bi se dizajn uklopio u naš svet čestih promena, mora da ispuni naše potrebe. Ne radi se samo o vizuelnoj evoluciji svakodnevnih predmeta, već prvenstveno o pronalaženju inovativnih rešenja kombinovanjem lepote njihovog izgleda, sa lakoćom korišćenja i praktičnošću. Kakav bi trebalo da bude telefon budućnosti? Pouzdan, inovativan, opremljen kamerom najvišeg kvaliteta, podržan veštačkom inteligencijom, lak za korišćenje i nesumnjivo – prelep. Na kraju krajeva, savršeni dizajn je trenutno jedan od najvažnijih kriterijuma koji utiču na naš izbor određenog modela pametnog telefona.

Dakle, ako ste u potrazi za pametnim telefonom koji je ujedno i najmoderniji i stilski najprivlačniji dodatak vašem izgledu, definitivno bi trebalo da obratite pažnju na Huawei P30 Pro.

Dizajn i korisnost

Geometrijski oblici nikada ne izlaze iz mode! Dominantni su u dizajnu enterijera, grafike i tehnologije. Njihova privlačnost se ogleda u jednostavnosti koju volimo zbog neverovatne praktičnosti i toga koliko se dobro slaže sa skoro svakom odevnom kombinacijom. Huawei P30 Pro je, bez sumnje, jedan od stilski najprivlačnijih pametnih telefona na tržištu. Njegova predivna forma će odmah privući našu pažnju. I prednja i zadnja strana su pokrivene staklom, savršeno se uklapajući sa simetričnim aluminijumskim okvirom, koji je sa gornje i donje strane ravan, a na bočnim stranama blago zaobljen. Takođe, u vreme kada su vrhunski uređaji uglavnom prilčno teški, HUAWEI P30 Pro je tanak i lagan, uz težinu od samo 192 grama, što garantuje kvalitetnije korisničko iskustvo.

Vidite, čujte i osetite više!

OLED displej veličine 6,47 inča sa 1080 x 2340 rezolucijom, gustinom piksela od 398 ppi i duplo zaobljenim 3D staklom, pretvara Huawei P30 Pro pametni telefon u pravo umetničko delo. OLED tehnologija koja koristi organske diode koje emituju svetlo je revolucionarni izum. Nudi jarke boje, kao i neverovatnu dubinu crne boje, odličan kontrast, i sve to uz sjajnu energetsku efikasnost. In-Screen čitač otiska prsta omogućava najveću moguću površinu za očitavanje otiska - ekran - i povećava brzinu otključavanja za lakše i bolje korisničko iskustvo.

Displej je takođe opremljen HUAWEI Acoustic Display tehnologijom koja emituje zvuk kroz displej koristeći magnetsku levitaciju, čime displej postaje široka površina za emitovanje zvuka, uz minimalno opterećenje centralnog dela okvira.

Boje inspirisane prirodom!

Boje iz sezone proleće/leto inspirisane suncem, nebom i zemljom - kao što su svetlo žuta, sočna narandžasta, kao i super popularna parisko plava - ne bi trebalo da se nose samo u sklopu odeće, već bi trebalo da ih primenimo i na svoje aksesoare, kao i elektronske uređaje. Zahvaljujući saradnji sa Pantone institutom, svetskim autoritetom u oblasti boja, Huawei P30 Pro je predstavljen u pet jedinstvenih i neuporedivih tonova, od kojih se četiri mogu naći na našem tržištu, postaviviši nove trendove na tržištu mobilnih uređaja.

Kombinacijom dizajnerske stručnosti kompanije HUAWEI i iskustvom kompanije Pantone sa bojama, stvorene su nove šeme koje korisnicima omogućavaju da izraze svoju ličnost i prilagode telefone svojim posebnim estetskim ukusima. Gradijentni tonovi, inspirisani prirodom, dočaravaju lepotu različitih delova dana. Futrole najnovijih HUAWEI flegšip modela predstavljaju jutra ispunjena svetlom, sunačana popodneva i misteriozne, magične noći.

Varijanta Amber Sunrise predstavlja zlatnu, toplu i sanjivu jutarnju svetlost sunca. Ovu nijansu će voleti spontani i romantični ljubitelji leta ili oni koji su uvek puni optimizma i pozitivne energije, bez obzira na deo dana ili godišnje doba. Breathing Crystal (Opal) dočarava vreme kada je sunce visoko i nebo se presijava u raznim nijansama bele i predivne plave boje. Ovo je savršena varijanta za pojedince koji su kreativni, strastveni i puni života, i koji obožavaju da obogate svoj život novim iskustvima.

Dve varijante vezane za zvezdano nebo - Black i Aurora - će ceniti oni koji neprestano nastoje da upiju znanje i nova iskustva, a u isto vreme vole klasične i bezvremene elemente.