HUAWEI predstavlja HUAWEI FreeLace: bežične slušalice

U sklopu ceremonije predstavljanja HUAWEI P30 serije u Parizu, kompanija Huawei Consumer Business Group (BG) je predstavila i HUAWEI FreeLace, nove izvrsno dizajnirane bežične slušalice koje nude inteligentno povezivanje, snažan zvuk i dugo trajanje baterije. Zahvaljujući tehnologiji HUAWEI HiPair, HUAWEI FreeLace se lako mogu upariti i brzo napuniti putem Huawei pametnog telefona - jednostavnim uključivanjem u uređaj.

HUAWEI FreeLace

Predstavljene u bojama Graphite Black, Amber Sunrise, Emerald Green i Moonlight Silver, slušalice HUAWEI FreeLace će biti dostupne u odabranim zemljama od 11. aprila.

HUAWEI FreeLace

Uz HUAWEI FreeLace slušalice, Huawei potrošačima nudi vrhunsko, premium iskustvo i slobodu potpunog bežičnog povezivanja. HUAWEI FreeLace je napravljen od memorijskog metala umotanog u tečni silikon koji nudi dekorativni izgled i prijatan osećaj na dodir. HUAWEI FreeLace rešava mnoge probleme sa kojima su se potrošači suočavali, poput komplikovanog prvobitnog Bluetooth uparivanja, lošeg kvaliteta zvuka i nedovoljnog trajanja baterije. HUAWEI FreeLace oslobađa korisnike od kablova, što ne remeti korisničko iskustvo.

HUAWEI FreeLace

Uparivanje Huawei FreeLace slušalica sa Huawei telefonima je jednostavnije i intuitivnije nego ikada ranije. Razdvajanje desne slušalice i njenog kabla od tastera za podešavanje jačine zvuka, otkriva USB Type-C konektor koji se može ubaciti u USB Tipe-C port bilo kog Huawei pametnog telefona sa EMUI 9.1 interfejsom, čime se omogućava brzo i jednostavano Bluetooth uparivanje putem HUAWEI HiPair tehnologije. Ova Huawei tehnologija eliminiše često dugotrajan proces uparivanja Bluetooth spoljnih uređaja sa pametnim telefonima, koji obično podrazumeva pronalaženje i nekoliko pokušaja uspostavljanja bežične veze.

HUAWEI FreeLace

HUAWEI FreeLace se takođe može priključiti na USB Type-C port bilo kog pametnog telefona, tableta ili računara za brzo punjenje - petominutno punjenje omogućava slušalicama i do četiri sata rada. HUAWEI FreeLace podržavaju i do 18 sati reprodukcije zvuka, ili 13 sati razgovora, nakon samo jednog punjenja.

HUAWEI FreeLace

Unutar svakog zvučnika nalazi se velika dinamička pogonska jedinica prečnika 9,2 mm. Sastavljene od ultra tanke TPU membrane i titanijumske prevlake, ove jedinice isporučuju snažan bas i jasne visoke tonove. Mikrofon ima dvostruki otvor koji, za razliku od mikrofona u tradicionalnim slušalicama, ima dodatni kanal za ventilaciju vazduha, čime se znatno smanjuje efekat šuma pri prijemu glasa.

HUAWEI FreeLace

Pored jednostavnog korišćenja, kvaliteta zvuka i dizajna, HUAWEI FreeLace poseduju i niz funkcija koje doprinose najboljem korisničkom iskustvu. Magnetni prekidač poboljšava prenosivost slušalica, dok ugrađeni Hall senzor čini kontrolu jednostavnijom nego ikad: spojite obe slušalice i one prelaze u režim spavanja, koji se automatski prekida kada se razdvoje. In-line kontrole podržavaju ne samo podešavanja jačine zvuka, već i dodatne komande, kao što je dugi pritisak od dve sekunde za aktiviranje glasovnog asistenta, ili dvostruki dodir za preskakanje muzike koji trenutno slušate.