Huawei Watch - Vaš lični zdravstveni i sportski asistent

Početkom godine svom snagom pokušavamo u delo da sprovedemo svoje novogodišnje odluke. One se obično tiču našeg zdravlja, ishrane i fizičkih aktivnosti. Ali ovog puta šanse da ispunimo ove ambiciozne planove su nam veće nego ikada. U ulozi ličnog trenera, Huawei Watch će nam pomoći da pronađemo motivaciju za svakodnevni trening. Huawei pametni sat će biti sa nama 24 sata dnevno. Samo buđenje sa ovim uređajem je mnogo lepše. Umesto glasnog alarma, probudiće nas prijatne vibracije na zglobu. Pre izlaska iz kuće moći ćemo da proverimo trenutnu temperaturu na ekrenu. Ne zaboravimo da je zimi veoma važno da se prikladno obučemo.

Huawei Watch

Ovaj sat analizira naš trening zahvaljujući unapred instaliranoj aplikaciji ili pomoću drugih popularnih aplikacija za sport, kao što su: Google Fit, Runtastic, Strava itd. Tokom našeg treninga sat će sačuvati podatke o broju koraka, sagorelim kalorijama, odredištu i proteklom vremenu. Čim završimo trening, Huawei Watch će nam izmeriti puls. Svi ovi podaci se čuvaju pomoću odabrane aplikacije što znači da ćemo lako moći da pratimo svoja sportska dostignuća na displeju svog sata.

Huawei Watch

Kada trčimo u gradu koji ne poznajemo - na primer tokom poslovnog puta u London ili Pariz - sat će biti naš virtuelni vodič. Ako ne možemo da se orjentišemo ili da se vratimo do hotela, naš pametni sat će odmah precizno prikazati najkraću putanju. Zahvaljujući integraciji sa servisom Google maps, uređaj će nas obaveštavati o svakom skretanju pomoću nežnih vibracija.

Huawei Watch

Tokom treninga želimo da budemo u mogućnosti da primamo obaveštenja u svakom trenutku. Huawei Watch će postati alat za praćenje notifikacija i vesti. Naš sat takođe može da zameni telefon. Pomoću sata Huawei Watch možemo da pozovemo bilo koji broj među našim kontaktima, da primamo ili odbijamo pozive. Da bismo to radili, naš telefon mora biti u blizini.

Huawei Watch

Dok trčimo, obično slušamo dinamičnu muziku. Huawei Watch može da pušta muziku sa najpopularnijih striming servisa, kao što su Spotify ili Deezer. Kada ogladnimo ili nam se pripije dobra kafa, možemo da zatražimo od sata da ,,pronađe najbolji kafić“ i on će izbaciti listu najboljih lokacija u blizini.

Huawei Watch

Često nam najbolje ideje padnu na pamet tokom treninga. Sada ih bez problema možete zabeležiti. Samo treba da naredite satu da ,,zabeleži poruku“ i da je izdiktirate. Ona će biti bezbedno sačuvana na klaudu.

Huawei Watch

Huawei Watch je kompatibilan ne samo sa Huawei P9 ili P9 lite, već i sa bilo kojim drugim pametnim telefonom. Baterija od 300 mAh omogućava ovom uređaju da radi skoro dva dana.

Huawei Watch

Ekran je obezbeđen safirnim staklom, otpornim na oštećenja. Huawei Watch je opremljen sledećim senzorima: žiroskop, merač ubrzanja, aplikacija za merenje pulsa i barometar. Ovaj sat ima mogućnost povezivanja pomoću WiFi-ja ili Bluetooth-a. Tehnologija je zaštićena u kućištu od nerđajućeg čelika. Kada kupimo Huawei Watch, mi zapravo kupujemo mnogo različitih satova. On se može prilagoditi našim potrebama i ukusima. Stil se može promeniti biranjem naličja sata koje smatramo prikladnim za određenu situaciju. Kada ga izvadite iz kutije, svaki sat sadrži izbor generčkih naličja koje možete da izaberete, a još mnogo njih je dostupno putem servisa Google PLAY.

Huawei Watch

Huawei Watch će nam pomoći da ostanemo u formi i brinemo o svom zdravlju ove godine. Sat će nas motivisati da redovno vežbamo. Nakon sinhronizacije podataka sa pametnim telefonom, možemo redovno da pratimo svoj napredak. Korišćenje fitnes aplikacije donosi gubitak težine, bolje rezultate i bolje raspoloženje. Pored fitnes aplikacija, ovaj sat nudi dosta drugih funkcija. Huawei Watch može biti naš vodič, može da beleži naše ideje, pušta našu omiljenu muziku, da nas informiše o vremenu, podseti na zakazani sastanak ili bude uređaj za obavljanje poziva bez korišćenja ruku.

Huawei Watch

O Huawei Consumer BG

Proizvodi i usluge firme Huawei dostupni su u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije, što je stavlja na treće mesto u svetu po isporukama mobilnih telefona u 2015. godini. Šesnaest centara za IIR je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva ,,pametne’’ telephone, PC-je i tablete, nosivi uređaji i ,,cloud’’ usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 20-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.