Humanitarni USF Gaming Fair turnir treći put u Beogradu

Beograd, 14. mart 2019. godine – Studentska organizacija Unija studenata Fakulteta organizacionih nauka od 15. do 17. marta organizuje treći po redu „USF Gaming Fair” u okviru kojeg će biti održan i gejming turnir. Sav prihod od kotizacija namenjen je Humanitarnoj fondaciji BUDI HUMAN za lečenje devojčice Vjere Rajković (2012) koja boluje od cerebralne paralize, a među prijateljima projekta je i kompanija LG.

Prva dva dana (15. i 16. mart) u igraonici GamePub u TC Stadion održaće se humanitarni gejming turnir u video igrama: CS:GO, CS1.6, LOL, LOL „1 na 1“, FIFA19 i Mortal Combat.

Važnost i humanitarnu stranu ovog projekta su prepoznali mnogi partneri i prijatelji, koji su omogućili njegovu uspešnu realizaciju. Generalni partner ovogodišnjeg projekta je kompanija LG.

„Kompanija LG je sa zadovoljstvom podržala ovaj humanitarni turnir čiji cilj nije samo zabava i nadmetanje u video igrama, već i mnogo značajnija stvar – pomoć onima kojima je to najpotrebnije. LG poziva sve da se priključe akciji Humanitarne fondacije BUDI HUMAN i pruže podršku u lečenju devojčice Vjere Rajković”, rekao je Branislav Jordanov, marketing menadžer kompanije LG Electronics u Srbiji.

Edukativni deo projekta će se održati u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka 17. marta gde će svi prijavljeni studenti moći da učestvuju u interaktivnim predavanjima i radionicama vodećih kompanija i startup-ova IT i gejming industrije. Nakon predavanja uslediće sajam gejming industrije, koji je ujedno i prilika da studenti ostvare prvi kontakt sa poslodavcima iz najbrže rastuće industrije današnjice.