HyperX Cloud Stinger gejmerske slušalice osvojile prestižnu iF DESIGN nagradu za 2017. godinu za dizajn

Beograd, Srbija – 22. februar 2017. godine – HyperX, a član Kingston Technology Company, Inc., objavio je danas da je Cloud Stinger gejmerski hedset pobednik ovogodišnje iF DESIGN nagrade, svetski čuvenog priznanja koje se dodeljuje za izvrsni dizajn. HyperX Cloud Stinger izabrane su za najbolji dizajn proizvoda u kategoriji hedseta zbog svoje udobnosti, kvaliteta zvuka i detalja u dizajnu. Konkurencija je bila jaka: više od 5500 proizvoda takmičilo se iz 59 zemalja s nadom da će osvojiti pečat o izvrsnosti dizajna. HyperX Cloud Stinger se istakao kao pobednik i odneo svetsku nagradu za hedset kući.

HyperX Cloud Stinger

Želeli smo da dizajniramo gejmerski hedset koji je pristupačan svim gejmerima i koje može biti korišćen na svakoj platformi.” rekao je Edward Baily, EMEA Business Manager HyperX. “Fokusirali smo se na suštinu dizajna kao što je HyperX-ova prepoznatljiva udobnost, neverovatan zvuk i jednostavno korisničko iskustvo – sve to po povoljnoj ceni i to smo sve uspeli sa Cloud Stinger hedsetom.

HyperX Cloud Stinger

Slaveći najbolja dizajnerska rešenja još od 1953. godine, dodelu iF Design nagrade svake godine organizuje nemačka najstarija nezavisna dizajnerska organizacija, hanoverski iF International Forum Design GmbH. Žiri od 58 svetskih nezavisni eksperata za dizajn izabrao je Cloud Stinger zbog moćnog zvuka, audio preciznosti i velike udobnosti. Napravljene tako da se i rekreativni gejmeri mogu osećati kao profesionalci, HyperX Cloud Stinger imaju prepoznatljive HyperX 50-milimetarske direkcione drajvere od memorijske pene kako bi pružile udobno, visokokvalitetno zvučno iskustvo po pristupačnoj ceni.

“Uspeh ovog dizajna zasluga je čitavog globalnog HyperX tima za istraživanje i razvoj koji je zajedničkim snagama radio ka zajedničkom cilju, najboljem kvalitetu i dizajnu za hedset koji košta manje od 10.000 dinara.“, rekao je izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe.