HyperX dodao brzi USB disk Savage liniji proizvoda

HyperX, filijala Kingston Technology Company, predstavila je danas HyperX Savage USB fleš disk. USB disk se pridružuje HyperX Savage liniji proizvoda.

Zvanično press soapštenje

HyperX®, članica Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, predstavila je danas HyperX Savage USB fleš disk. USB disk se pridružuje HyperX Savage liniji proizvoda koja sadrži DRAM i SSD-ove, a dolazi kao zamena za uspešni DataTraveler® HyperX 3.0.

HyperX Savage USB Flash disk poseduje izuzetno velike brzine prenosa podataka sa brzinom čitanja od 350MB/s i brzinom upisa od 250MB/s, a dostupan je u kapacitetima od 64GB, 128GB i 256GB. USB 3.1 fleš disk prve generacije (USB 3.0 port) savršen je za korisnike koji zahtevaju manje vremena za transfer fajlova. HyperX Savage USB disk omogućava brzo skladištenje velikih digitalnih fajlova kao što su filmovi, muzika, fotografije visoke rezolucije. Poseduje smeo dizajn sa elegantnim crnim kućištem i crvenim metalnim HyperX znakom. Disk je kompatibilan sa najnovijim desktop i notebook računarima, kao i gejming konzolama1 kao što su PS4™ i Xbox One™.

“Zadovoljstvo nam je da ovaj USB disk predstavimo gajmerima i entuzijastima i pružimo im mogućnost da iskoriste prednosti novog USB 3.1 standarda prve generacije, koji se često naziva i USB 3.0,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Ovo je naš najbrži USB fleš disk i predstavlja kombinaciju visokih performansi, modernog izgleda i agresivnog dizajna, što ga čini savršenim rešenjem za PC računare i konzole.”

HyperX Savage USB fleš disk je podržan petogodišnjom garancijom, besplatnom tehničkom podrškom i legendarnom HyperX pouzdanošću. Za više informacija posetite www.hyperxgaming.com.

HyperX Savage USB karakteristike i specifikacija:

  • Neverovatno brz prenos podataka: HyperX Savage omogućava velike brzine čitanja od 350MB/s i brzine upisa od 250MB/s (model od 64GB poseduje brzinu čitanja od 350MB/s i brzinu upisa od 180MB/s) koji će vam uštedeti vreme i omogućiti da brzo pristupite fajlovima bez zaostatka o performansama. Kapacitet do 256GB omogućava prostor za skladištenje velikih fajlova uključujući filmove, muziku, igre i mnogo toga.

  • Funkcionalnost USB 3.1 prve generacije: HyperX Savage je usklađen sa specifikacijama USB 3.1 prve generacije i omogućava vam da iskoristite prednost USB 3.0 portova u novijim notebook i desktop računarima.

  • Smeo dizajn: Ovaj moderan disk poseduje agresivan izgled koji se dopunjuje sa najnovijim PC računarima i konzolama. Njegovo elegantno crno kućište je naglašeno sa HyperX logom u metalik crvenoj boji.

  • Kompatibilnost sa velikim brojem platformi: Možete koristiti ovaj višenamenski disk na više platformi, kao što su desktop i notebook računari, kao i gejming konzole1 poput PS4™, PS3™, Xbox One™ i Xbox 360®. Njegov tanak dizajn uklapa se u USB portove na konzolama i omogućava korisnicima konzola da brzo i lako prenesu podatke.

  • Kapaciteti: 64GB, 128GB, 256GB

  • Brzina: USB3.1 Gen. 1 (USB 3.0) 64GB: 350MB/s čitanje, 180MB/s upis 128GB−256GB: 350MB/s čitanje, 250MB/s upis

  • Dimenzije: 76.3mm x 23.48mm x 12.17mm

  • Radna temperatura: od 32°F do 140°F (od 0°C do 60°C) Temperatura skladištenja: od -4°F do 185°F (od -20°C do 85°C)

  • Garancija/Podrška: Petogodišnja garancija sa besplatnom tehničkom podrškom

  • Kompatibilnost: USB 3.0 i USB 2.0