HyperX predstavio FPS i MOBA igračke komplete za nadogradnju tastera

Beograd, Srbija – 7. avgust, 2017. godine – HyperX, odeljenje Kingston Technology Company, Inc., nezavisni svetski lider u memorijskim proizvodima, predstavio je danas HyperX FPS i MOBA igrački komplet za nadogradnju tastera. Komplet nudi igračke tastere za popularne FPS i MOBA igračke konfiguracije.

Kingston

Bilo da ste kralj MOBA igara kao što je League of Legends, ili čuveni CS:GO snajperista, tasteri su dizajnirani tako da zadovolje gejmere koji žele da dominiraju u igrama. HyperX FPS i MOBA igrački komplet za nadogradnju tastera nudi igračima mogućnost da prilagode svoje borbene stanice za povećanju vidljivost i stil. Dostupni u upečatljivoj crvenoj i titanijumskoj boji, HyperX tasteri imaju teksturirane površine i obloženi su radi veće izdržljivosti, a služe i kao focus tasteri za taktičku prednost.

Gejmeri koji žele da izvuku najbolje iz ovih poboljšanja bi trebalo da upare ove tastere sa bilo kojom HyperX gejmerskom tastaturom, uključujući i HyperX FPS Pro mehaničku gejmersku tastaturu. Tasteri su kompatibilni sa Cherry MX prekidačima i dolaze sa prigodnim alatom za skidanje tastera.