HyperX predstavio HyperX Alloy Elite i TKL HyperX Alloy FPS Pro mehaničke gejmerske tastature

Beograd, Srbija 18. jul 2017. – HyperX, gejmersko odeljenje kompanije Kingston Technology Company, Inc., predstavio je danas dva nova dodatka svojoj nagrađivanoj ponudi igračkih tastatura koje koriste eSports profesionalci širom sveta - HyperX Alloy FPS Pro i Alloy Elite mehaničke igračke tastature. HyperX nudi sve komponente potrebne za najbolji kompetetivni igrački set, a nove HyperX Alloy tastature mogu se pohvaliti Cherry MX mehaničkim prekidačima, svetlosnim efektima, stoprocentnim anti-ghostingom, i ramom od čelika za taktilni fidbek i performanse koje gejmeri očekuju od HyperX opreme.

Kingston

“Podižući lestvicu na polju personalizacije i komfora, HyperX sa uzbuđenjem predstavlja novu Alloy Elite tastaturu sa Cherry MX mehaničkim prekidačima, odvojivim naslonom za dlan i proizvoljnim svetlosnim efektima. Za fanove TKL (tenkeyless) tastatura, nova Alloy FPS Pro tastatura dizajnirana je u našim HyperX laboratorijama posebno za njih,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Omogućavajući gejmerima da se konektuju i igraju za par trenutaka, opcijama prilagođavanja tastature može se pristupiti bez softverskog uplitanja, i to putem prečica na tastaturi. ”

Kingston

Sa potpuno novim dizajnom, Alloy Elite mehanička gejmerska tastatura uključuje HyperX crveno LED pozadinsko osvetljenje, svetlo sa 18 LE dioda sa blistavim osvetljenjem koje možete menjati u prilagođenim režimima svetla, kao i šest podešavanja LED efekata. Alloy Elite izrađena je sa čeličnim ramom radi izdržljivosti, ima posebne multimedijske tastere i veliki točkić za podešavanje jačine zvuka, kao i tastere za brzo pristupanje podešavanju osvetljenja, svetlosnih efekata i igračkih modova. Alloy Elite takođe ima i USB 2.0 port, HyperX titanijumski obojene, teksturisane WASD tastere, kao i stoprocentnu prevenciju zaglavljivanja tastera i punu podršku za veći broj istovremeno pritisnutih tastera. Nije potreban dodatni softver – Alloy Elite je spremna za plug-and-play igranje i uključuje i odvojivi naslon za dlan radi većeg komfora tokom igre.

Kingston

Nova HyperX Alloy FPS Mechanical Pro gejmerska tastatura namenjena je igračima koji traže igračku tastaturu bez numeričkog dela i koja omogućava FPS igračima da podignu svoju igru na profesionalni nivo sa svojim dizajnom koji štedi prostor i omogućava nesmetano kretanje miša. Dizajnirana za profesionalne eSports timove i posvećene igrače kojima odgovara manja veličina, Alloy FPS Pro je idealna tastatura za igranje u pokretu.

Kingston

“HyperX mehaničke igračke tastature donele su mi pravu prednost u takmičenjima od kako ih koristim. Kvalitet izrade i mogućnosti daju našem timu konzistentnost koja je potrebna kako bismo igrali najbolje što možemo svaki put,” rekao je Gejbrijel “FalleN” Toledo, vođa CSGO tima „SK Gaming“. “Svaki pritisak na taster na našim HyperX mehaničkim igračkim tastaturama pruža savršenu količinu tenzije i otpora kako bi naši prsti uvek brzo reagovali. HyperX tastature imaju taj dodatni nivo komfora, stila i pogodnosti koji je potreban da bi se naš igrački učinak podigao na naredni nivo.”

Kingston

HyperX Alloy Elite mehanička igračka tastatura – mogućnosti i specifikacije:

Prekidači: CHERRY MX

Tip: mehanička

Pozadinsko osvetljenje: Jednobojno, Crvena

Svetlosni efekti: 6 LED režima i 4 nivoa osvetljenja

Tip povezivanja: USB 2.0 (2 USB konektora)

USB 2.0 port: Da

Frekvencija osvežavanja: 1000 Hz

Anti-ghosting: 100% anti-ghosting

Podržan broj istovremeno pritisnutih tastera: neograničeno

Multimedijski tasteri: Da

Igrački režim: Da

Kompatibilnost: Windows® 10, 8.1, 8, 7

Tip kabla: Fiksni, platnen

Dužina kabla: 1,8 m

Dimenzije: 444,00 mm x 226,8 mm x 36,30 mm

Masa (tastatura i kabl): 1467 g

HyperX Alloy FPS Pro mehanička igračka tastatura – mogućnosti i specifikacije:

Prekidači: CHERRY MX

Tip: mehanička

Pozadinsko osvetljenje: Jednobojno, Crvena

Svetlosni efekti: 6 LED režima i 5 nivoa osvetljenja

Tip povezivanja: USB 2.0 (2 USB konektora)

Frekvencija osvežavanja: 1000 Hz

Anti-ghosting: 100% anti-ghosting

Podržan broj istovremeno pritisnutih tastera: neograničeno

Multimedijski tasteri: Da

Igrački režim: Da

Kompatibilnost: Windows® 10, 8.1, 8, 7

Tip kabla: Odvojiv, platnen

Dužina kabla: 1,8 m

Dimenzije: Širina: 359,00 mm x dubina: 130,00 mm x visina: 34,50 mm

Masa (tastatura i kabl): 900 g

Dostupnost i podrška

HyperX Alloy Elite mehanička gejmerska tastatura (po ceni od 17,990 dinara) sa Cherry MX Blue, Red i Brown prekidačima biće dostupna putem HyperX-ove maloprodajne mreže i putem online kupovine od 21. avgusta 2017. godine. HyperX Alloy FPS Pro mehanička gejmerska tastatura dostupna je sa Cherry MX Red prekidačima po ceni koja će naknadno biti poznata. HyperX tastature dolaze sa dvogodišnjom ograničenom garancijom i HyperX korisničkom podrškom. Dostupnost tipa mehaničkih prekidača može da varira u zavisnosti od tržišta.