Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Tenda
  Model C50S
 Osnovno Konekcije LAN (RJ-45)
WiFi 802.11b/g/n
 Snimanje Video rezolucija 1280x720
 Ostalo Ostalo zvučnik
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 30-Mar-2016 07:03:49 - #197382

Od strane kompanije Tenda stiže nam kompaktna kamera sa mikrofonom koja predstavlja sveobuhvatno rešenje koje će vam obezbediti da budete u kontaktu sa porodicom kada ste recimo na poslovnom putovanju.

Tenda C50S

Reč je o WiFi omogućenoj kameri tako da vam za povezivanje sa računarom nisu potrebni kablovi, ali ako više volite da se oslonite na žičnu konekciju kamera je opremljena i RJ45 portom. Kamera je opremljena ugrađenim zvučnikom i ugrađenim mikrofonom kao i sa deset infrared LED lampica.

Tenda C50S

Kamera može da snima video rezolucije 720x (1280x720 piksela) kao i u manjim rezolucijama. Istovremeno, C50S može da se koristi i za druge primjene kao što je nadgledanje sa ciljem bezbednosti vaše kancelarije ili prodavnice, poslovnog prostora.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Tenda
  • Model: C50S
  • Konekcije: LAN, WiFi
  • Video rezolucija: 1280x720 piksela
  • Ostalo: zvučnik

Zaključak

Tenda je predstavila veoma dobru kompaktnu sveobuhvatnu kameru koju karakteriše WiFi i Ethernet konektivnost. Kamera poseduje deset LED sijalica za osvetljavanje onoga što želite da snimite i odlično je rešenje bilo za kontakt sa porodicom kada niste kod kuće tako i za nadgledanje poslovnog prostora ili kancelarija.

Conclusion

Tenda presented a very good compact camera characterized by WiFi and Ethernet connectivity. The camera has ten LED lights to illuminate the objects you want to record, and it is great for both, contact with family when you are not at home and surveying the business premises or offices.

Zahvaljujemo se:

Gembird d.o.o, Partizanski Blok I 5G, 011/4140 284

Preporučena maloprodajna cena (mar 2016): oko 85€

gembird.rs

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan