Izabrali smo Vip NEO par za vas

Kraj 2017. godine u oblasti domaćih telekomunikacija obeležila je nova Vipova promocija, jer od sada jedan NEO ugovor donosi dva mobilna telefona. Na taj način, Vip mobile nastavlja sa hrabrim potezima na našem tržištu, nakon što je u junu ove godine predstavio prve neograničene tarife. NEO par ponuda, koja traje do 31. januara 2018. godine, idealna je za novogodišnje praznike, jer osim telefona koji dobijate za sebe, drugi možete pokloniti dragoj osobi.

Šta je Vip ponudio u NEO parovima?

U okviru promocije, dostupno je više parova, tako da su zadovoljeni ukusi svih korisnika pametnih telefona, a između ostalog dostupni su, na primer, Huawei Y6 i Motorola Moto C, Honor 8 Lite koji je u tandem sa Wiko modelom, a tu je i Huawei Mate serija i iPhone SE. Dostupno je i više Dual SIM telefona, odnosno aparata sa slotovima sa dve kartice, što je posebno važno onima koji žele da razgraniče privatnu i poslovnu komunikaciju. Kako bi dobili svoj NEO par, korisnici samo treba da potpišu ugovor za neku od NEO tarifa. Početni tarifni nivo je NEO 2 koji osim neograničenih minuta i SMS poruka prema svim mrežama donosi i 2GB interneta. Slede ga NEO 4, 6 i 10, za one koji više vremena provode surfujući na svom smartfonu. Vip korisnici već duže vreme uživaju u najbržoj 4G mreži prema speedtest podacima kompanije Ookla, pa o kvalitetu nećete morati da brinete. Takođe, korisnike koji se odluče za online kupovinu, Vip nagrađuje i dodatnim 1GB na mesečnom nivou.

Preporučujemo – Huawei Y6 2017 i Motorola Moto C

Gledajući trenutno stanje na svetskom i tržištu Srbije, sa dosta kvalitetnih modela u pristupačnom rangu etablirali su se Huawei i Motorola. Upravo je to jedan od parova ukombinovanih u paketu NEO 4, uz mesečnu pretplatu od 2.399 dinara. Huawei Y6 iz 2017. godine smatra se jednim od najkvalitetnijih telefona u svojoj kategoriji, prvenstveno zbog pojedinih karakteristika izvan svoje klase. Jedan od najjačih aspekata jeste baterija, sa 3.000 mAh, kakvu imaju i napredniji modeli. Osim glavne kamere od 13MP i prednje od 5MP, Huawei Y6 2017 ističe se brojnim softverskim opcijama ulepšavanja fotografija. Elegantan dizajn, kvalitetna izrada i korektne performanse čine ga jednim od najpoželjnijih telefona tog nivoa.

U NEO ponudi Vipa, idealan par ovog telefona je Motorola Moto C. Motorola se uspešno vratila izvanrednim telefonima u srednjoj klasi, sa jasnom porukom da korisniku želi da ponudi nešto više od osnovih karakteristika koje spadaju u taj rang. Upravo je ovaj Moto C jedan od najpristupačnijih na tržištu sa kvalitetnim korisničkim iskustvom. Zbog Android sistema novije generacije, podrška aplikacija je kvalitetnija, a bezbednost je na još višem nivou. Odlikuje ga i prednja kamera sa blicom, kao i 16GB skladišne memorije. Moto C je rešenje za one kojima je prioritet da imaju jednostavan i ekonomičan telefon. Za više informacija o ponudi NEO par posetite www.vipmobile.rs.