JBL Pulse Bluetooth zvučnik sa prilagodljivim LED osvetljenjem

JBL Pulse je bežični zvučnik koji karakteriše 10 sati rada baterije, Bluetooth konektivnost i prilagodljivo LED osvetljenje. Karakteriše ga vrhunski JBL zvuk sa dva drajvera visokih performansi i ugrađenim bass portom za jasni zvuk koji će ispuniti svaku prostoriju.

JBL Pulse

Programabilno LED osvetljenje koje može da pulsira u ritmu muzike koju slušate će obezbediti vrhunski doživljaj kada god vi to želite. Ne samo da možete da uživate u vrhunskom zvuku već sada vam je na raspolaganju i svetlo koje će ispuniti prostoriju u kojoj ste i načiniti vašu sobu svojevrsnim disko klubom.

JBL Pulse

Wireless Bluetooth stereo striming sa NFC omogućava da ovaj zvučnik koristite sa bilo kojim Bluetooth omogućenim smart uređajem. Punjiva Li-Ion baterija omogućava deset sati rada jednim punjenjem kada samo slušate muziku odnosno pet sati kada koristite i LED osvetljenje. Upravljanje uređajem je krajnje jednostavno preko posvećene JBL aplikacije.

JBL Pulse

Specifikacije:

  • Kompatibilnost: 3.5mm, Bluetooth
  • Izlazna snaga 2 x 6W
  • Napajanje: DC 5V 1A
  • LED svetla: 64 sa 5 preprogramiranih šablona osvetljenja
  • Frekventni odziv: 100Hz do 20kHz
  • Tip baterije: Polymer Li-Ion 3.7V/4000mAh
  • Vreme punjenja: 3 časa

Zaključak

Veoma interesantan uređaj koji će vam slušanje muzike načiniti još interesantnijim. Bežično povezivanje plus LED osvetljenje čine ovaj zvučnik savršenim dodatkom kada želite da uživate u muzici i vizuelnom doživljaju dok je autonomija baterije od deset časova još jedan plus ovog uređaja.

Conclusion

This interesting device will make listening to music more interesting. Wireless connectivity is a plus while LED lighting make this speaker a perfect accessory when you want to enjoy the music and the visual experience. Another plus is a battery providing ten hours of reproduction.

Zahvaljujemo se:

iStyle, Ušće Shopping Centar, Bul.Mihajla Pupina 4a, 062/8004049

istyle.eu/rs/