Jedan za sve: prvi Philips monitor sa USB tipom C

Novi 25-inčni Philips monitor - prvi koji dolazi sa USB tipom C za veću brzinu i prilagodljivost nego ikad pre. Samo jedan kabal za napajanje i prenos video materijala i podataka. Quad HD rezolucija za oštre i blistave vizuale

Zvanično press saopštenje

MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner za Philips monitore lansira prvi Philips monitor za brzu i prilagodljivu mogućnost povezivanja iz najnovije generacije USB priključaka. USB tip-C sigurno će biti jedini interfejs koji će korisnicima biti potreban jer omogućava jednostavno priključivanje pomoću jednog kabla, siguran i ultra brz prenos podataka uz istovremeno punjenje mobilnih uređaja kao i povezivanje prenosnih računara i perifernih uređaja.

258B6QUEB - prvi Philips QHD monitor koji kompanija MMD lansira na tržište biće dostupan u junu ove godine. Monitor pruža dodatnu snagu i udobnost za sve korisnike, a posebno za profesionalne korisnike koji koriste najnovije poslovne prenosne računare kako bi uz pomoć novog USB priključka dodatno povećali svoju produktivnost.
Jednostavan monitor za zgodnije korišćenje Monitor omogućava prenos podataka brzinom i do 10 GB po sekundi (ili 1,280 MB/s) s Gen-2 USB 3.1 priključak i do 5 GB/s uz Gen-1 USB 3.0. USB 3.1. je 20 puta brži od USB 2.0 priključka uz koji se na primer 4K filmovi mogu prebaciti za manje od 60 sekundi. Tanak profil priključka čini ga pogodnim za spajanje ultra prenosnika kao i standardnih prenosnih kompjutera. Karakteristika koja ovaj priključak čini još praktičnijim je reverzibilnost, jer postaje sasvim svejedno kako će se okrenuti konektor USB kabla. Komentirajući najnoviji monitor, Albert Ulfman, Product Manager za Philips monitore EMEA u MMD-u je rekao: „Efikasno povezivanje danas igra vitalnu ulogu za bolju produktivnost korisnika. Zato smo izuzetno zadovoljni što korisnicima možemo pružiti novi 25-inčni monitor sa najnovijom i najboljom USB mogućnosti povezivanja na tržištu. USB-C omogućava korisnicima napajanje preko samo jednog kabla kroz koji istovremeno prolazi struja, video signal i podaci.“

Novi konektor je samo jedan od razloga zašto je 25-inčni QHD monitor odličan izbor za profesionalne korisnike. Osim svoje izvanredne mogućnosti povezivanja, novi monitor može se pohvaliti i sa mnogim istaknutim karakteristikama po kojima je Philips poznat na tržištu monitora. SmartErgoBase postolje monitora omogućava korisnicima da nagnu, okrenu i podese visinu monitora na njima odgovarajući položaj što je idealno za održanje zdravlja i udobnosti na radnom mestu. Postolje monitora takođe omogućava da se pospreme svi kablovi za više mesta na radnom stolu. Monitor ima i ultra uski okvir koji kreira besprekoran izgled maksimizirajući područje gledanja. Robustan dizajn koji sadrži 65 posto reciklirane plastike čini ovaj monitor odličnim izborom za ekološku produktivnost. Novi Philips QHD monitor će biti dostupan od juna ove godine po ceni od: 258B6QUEB - 48.999,00 din. (bez PDV-a)