Jedinstvena boja magičnog izlaska sunca Huawei P30 Pro u novom „odelu“

Kompanija Huawei predstavila je novu boju Huawei P30 Pro telefona – Amber Sunrise, inspirisanu toplim izlascima sunca. Ova vatreno narandžasta boja Huawei P30 Pro telefona je osmišljena za sve ljubitelje veselih boja, leta i modernih aksesoara.

Kompletna Huawei P30 serija predstavlja ozbiljnu nameru kompanije da svojim mobilnim uređajima dominira globalnim tržištem, ne samo u tehnološkom, već i u estetskom smislu. Vreme, trud i sredstva koja se ulažu prilikom dizajniranja svakog uređaja više su nego primetna, a najnovija boja Huawei P30 Pro telefona – Amber Sunrise – najskoriji je pokazatelj da je estetika pametnih telefona podignuta na novi nivo.

Narandžasta, koja je između crvene i žute boje u spektru boja, je najtoplija boja sa svetlim i vedrim tonovima. Ova boja je jaka, a istovremeno i elegantna, sveža i prijatna za oko.

Aksesoar kao što je mobilni telefon, koji ne ispuštamo iz ruku, na neki način predstavlja i našu ličnost. Zbog toga, Huawei P30 Pro u ovoj boji, namenjen je svima koji žive život punim plućima, uživaju u romantičnim, vatrenim izlascima sunca, ali istovremeno prate i poslednje trendove u oblasti mode i estetike.

Vatreno narandžasta boja dominira ove letnje sezone. Aksesoari kao što su tašne, sandale ili marame u ovoj nijansi definitivno su pun pogodak koji možete uklopiti uz boju Amber Sunrise ovih vrelih, letnjih dana. Ukoliko ipak više volite noćne izlaske i tamnije odevne kombinacije, Huawei P30 Pro u ovoj boji biće savršen aksesoar koji će doneti život u svaki od outfita koji odaberete i upotpuniti ga, upravo zbog vibrantne narandžaste boje.

Ukoliko se odlučite za ovu, ili bilo koju drugu nijansu Huawei P30 Pro telefona, želećete konstantno da ga držite u rukama. U takvim situacijama svakome od nas se može desiti da ispusti telefon i nenamerno ga ošteti. Svi znamo koliko su te situacije stresne, pogotovo kada se slomi ekran. Iz tog razloga, kompanija Huawei pokrenula je program pod nazivom Huawei Cares, koji će od 1. do 31. jula omogućiti svim korisnicima koji poseduju pametni telefon iz Huawei P30 serije da zamene staklo sa garancijom od 12 meseci.