Jedinstvena mobilna aplikacija za pomoć na putu u Srbiji - Mile Cvik

Beograd, jun 2017 – Nova, jedinstvena “Mile Cvik” mobilna aplikacija koja omogućava pronalaženje pomoći na putu u svakom trenutku i na svakoj lokaciji u Srbiji, od danas je dostupna za Android i iPhone uređaje.

“Mile Cvik” je savremeno rešenje za sve vozače koji se nađu u situaciji da im je potrebna pomoć na putu. Cilj aplikacije je da vozače oslobodi stresa usled kvara automobila i ponudi rešenje za najbrži nastavak putovanja. Preuzimanje aplikacije je besplatno.

Mile Cvik

“Mile Cvik” je prva mobilna aplikacija koja nudi ovu vrstu pomoći na našem tržištu. U svojoj mreži partnera okuplja 45 specijalizovanih servisera i šlep službi, spremnih da odgovore na sve intervencije na teritoriji Srbije. Putem mobilne aplikacije možete jednostavno, u nekoliko klikova, odabrati sledeće usluge:

● Šlepanje

● Zamenu i/ili servisiranje guma

● Dosipanje goriva u trenutku kad ostanete bez istog

● Dopunu i/ili zamenu akumulatora

● Otključavanje vozila usled kvara brave - elektronske ili mehaničke

Mile Cvik

Cenovnik navedenih usluga je transparentan, a nakon potvrde izabrane usluge od strane “Mile Cvik” partnera, korisnicima je omogućeno praćenje servisera putem mape u realnom vremenu, kao i okvirna procena vremena njegovog dolaska.

Mile Cvik

Izvršena usluga se naplaćuje gotovinski, kao i putem platnih kartica. Plaćanje putem mobilnog telefona je potpuno sigurno i zaštićeno je AllSecure platnim servisom u saradnji sa UniCredit bankom. Nakon izvršene naplate, korisnici dobijaju važeći račun putem elektronske pošte.

Kako bi pristupili mreži partnera, aplikanti (firme i individualci) prolaze kroz temeljnu proveru od strane “Cvik” tima.

Mile Cvik

Zaštita potrošača i privatnost korisnika su u prvom planu.

Radna (eng. BETA) verzija mobilne aplikacije je dostupna na:

Putem web sajta: https://www.milecvik.rs/

Kao i prodavnica

Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=co.cvik.user

i

App Store https://itunes.apple.com/us/app/cvik/id1119014988?ls=1&mt=8