Još brža i pametnija Lenovo ThinkPad linija

Brend ThinkPad nastavlja da redefiniše zlatni standard među laptopovima za poslovne korisnike. Dodali smo novitete kada su u pitanju ekran, privatnost i povezanost u čitavoj X1 liniji kako bismo odgovorili na izazove izmenjenog radnog okruženja. Tablet X1 sada dolazi u veličini od 13 inča uz 3K ekran i mogućnost globalne LTE-A povezanosti.

Lenovo ThinkPad

Na linijama X1 Carbon i X1 Yoga sada možete koristiti Amazonovu Aleksu uz vrhunski ekran i podršku Dolby Vision HDR-a za izuzetno kvalitetno gledanje sadržaja a uz ThinkShutter kameru kojom obezbeđujete svoju privatnost – više nema potrebe za prekrivanjem kamerice. Dodali smo ekrane osetljive na dodir u X1 Carbon liniji što će korisnicima pružiti još više razloga da vole ovaj poslovni laptop od 14 inča. A tu je i baterija koja traje do 15 sati.

Lenovo ThinkPad

Čitav brend linija X280, X380 Yoga, T480, T480s, T580, L380, L380 Yoga, L480, L580 biće nadograđen. Linija X280 je „smršala” na 1,16 kilograma, sto je čini pravom mašinom za „urbane ratnike”, dok serija T480 menja poslovne standarde uz portove sa strane (side docking), infracrvenom kamerom i globalnom LTE-A povezanošću, kao i neverovatnih 27 sati života baterije. Dok se T480s karakteriše kombinacijom dobrih performansi i najpogodnijom težinom u svojoj klasi, T580 vam pruža brzu memoriju, dualno skladištenje kao i nove portove za neograničenu moć.

Lenovo ThinkPad

Kada niste na putu a želite veći i kvalitetniji ekran, novi Lenovo Thunderbolt 3 Graphics Dock vam otvara mogućnost povezivanja još tri ekrana 4K rezolucije da biste odabrali Lenovo desktop računar – istovremeno dobijate panoramski pregled, poboljšane performanse zahvaljujući delikatnijoj grafici i punjenjem desktop računara. Poboljšajte svoje iskustvo rada na desktop računaru povezujući ga sa IdeaPad-om 720S i Lenovo Explorer kacigom za virtuelnu stvarnost, kako biste se povezali na Windows Mixed Reality preko grafičkog porta, što vam omogućava da igrate igrice u virtuelnoj stvarnosti, da proputujete svet u hologramskoj turi i još mnogo više.