Kako da ostanete u formi tokom novogodišnjih praznika

Osim sjajne atmosfere, susreta sa voljenim osobama i dobijanja divnih poklona, novogodišnji praznici podrazumevaju i da ćemo imati priliku da uživamo u prazničnim jelima, tortama i ostalim poslasticama. Nakon svih tih gozbi, vrlo je moguće da ćete se malo ugojiti. Ako želite da povratite svoju vitku pred-prazničnu figuru, trebalo bi da krenete sa vežbanjem. Ove godine HUAWEI TalkBand B3 može postati vaš lični trener koji će vam pomoći da se oslobodite viška kilograma.

Kada započnete svoj trening nakon praznične večere, HUAWEI TalkBand B3 će automatski utvrditi koja vrsta aktivnosti je u pitanju - hodanje, trčanje, vožnja bicikle ili planinarenje. To je veoma zgodno jer ne morate da se setite da podesite svoj uređaj pre početka vežbanja.

HUAWEI TalkBand B3

Dizajn najnovije Huawei narukvice se slaže ne samo sa sportskom odećom, već i sa klasičnim odelima i ženskim jaknama. Uređaj je napravljen od najboljih materijala, uključujući čelik, plastiku visokog kvaliteta i staklo. Možete da birate između gumenog ili kožnog kaiša, kao i elegantne metalne narukvice. TalkBand je dostipan u pet modernih boja: crna, bela, braon, bež i titanijum.

Novi TalkBand ima IP57 rejting, što znači da može da podnese slučajne padove i prašinu. To je neophodno kada trčite ili vozite bicikl po lošem vremenu. Sam PMOLED displej je zaštićen super jakim staklom Gorilla Glass.

HUAWEI TalkBand B3

TalkBand je namenjen široj grupi kupaca, a ne samo ljudima koji se bave sportom. Može biti od koristi i vrednim poslovnim ljudima. Njima će značiti što uređaj za praćenje aktivnosti može da se koristi i za Bluetooth komunikaciju. Kada se pritisnu dugmići sa strane, pojavljuje se lepa slušalica koja vam omogućava da pričate bez korišćenja ruku. To je savršeno rešenje kada vozite kola ili bicikl. Sa TalkBand B3 nema potrebe da kupujete još jedan uređaj - Bluetooth slušalica vam je uvek pri ruci i nikada je nećete izgubiti. Takođe ćete biti impresionirani kvalitetom zvuka jer je Huawei u narukvicu B3 ugradio posebni CSR čip koji obezbeđuje kristalno jasan zvuk pomoću naprednih algoritama za potiskivanje buke. Slušalica ima i dvostruki mikrofon i specijalno pozicioniranu antenu.

HUAWEI TalkBand B3

HUAWEI TalkBand B3 će iznenaditi i one koji vole da spavaju duže tokom praznika. Narukvica tačno meri dužinu sna, precizno ga deli na faze i proverava da li je faza dubokog sna bila dovoljno duga. Takvi precizni podaci će vam pomoći da dobro odmorite jer će vaše spavanje biti efektivnije. Buđenje će takođe biti prijatnije jer će B3 nežno zavibrirati na Vašem zglobu umesto ispuštanja glasnih zvukova poput tipičnog alarma.

TalkBand B3 može postati i pravi centar za prijem poruka. Uz pomoć aplikacije Huawei Wear na Vašem telefonu, možete da odaberete koje aplikacije će prikazvati poruke na ekranu narukvice. To je veoma zgodno jer nećete morati toliko često da vadite telefon iz torbe ili džepa.

Još jedna prednost nove narukvice je dužina trajanja baterije. Ovaj korisni uređaj može da radi 3 do 4 dana sa samo jednim punjenjem, što je mnogo više od običnog pametnog sata. TalkBand B3 može da radi i uz Android telefone i uz iPhone. HUAWEI TalkBand B3 je sjajan poklon osobe koje su sportski tip, ali i za one koji tek započinju svoju fitnes avanturu. Može da posluži i kao centar za prijem poruka ili Bluetooth komunikaciju.

Zaista je neverovatno koliko je sjajnih osobina spakovano u ovaj lagani i elegantni uređaj. Kada stignu novogodišnji praznici, trebalo bi da se setite sjajne poruke #BudiPrisutan iz kampanje kompanije Huawei. Proizvođač najboljih pametnih telefona vas poziva da ih odložite tokom praznika. Tokom ovog perioda na prvom mestu bi trebalo da nam budu naša porodica i voljene osobe. Svojim brzim i neverovatnim uređajima možemo da se vratimo bilo kada, ali ove dragocene trenutke bi trebalo da provedemo fokusirani na odnose sa ljudima do kojih nam najviše stalo. Hajde da učinimo ove praznike posebnim!