Kako povećati produktivnost pomoću AOC prenosnih USB-C monitora

Beograd, 6. septemar 2018. – Specijalista za monitore AOC predstavio je svojim korisnicima jednostavno rešenje za povećanje produktivnosti novi prenosni USB-C monitor AOC I1601FWUX. Ovaj monitor u veličini od 15.6 inča ima i sklopivu futrolu (zaštitu za ekran) koja može služiti kao stalak koji omogućuje korišćenje monitora u portretnom ili pejzažnom načinu rada. USB-C predstavlja signal i priključak za napajanje u jednom, zbog čega ovaj multi-monitor korisnici mogu koristiti gde god se nalaze, bez stvaranja nereda mnoštvom kablova i konektora. AOC I1601FWUX monitor služi kao dodatni ekran za prenosne računare, a idealan je i za korišćenje na nekom poslovnom ili privatnom putovanju.

AOC

Zamislite situaciju da ste na šestosatnom putovanju vozom ili na dugom letu i da radite na vašem prenosnom računaru, a da vas po dolasku očekuje važan sastanak na kojem ćete se, umesto opuštenog rada na velikom, opet umarati radeći na vrlo malom ekranu.

AOC

I dok je rad na prenosnim računarima postao prevladavajući način rada među poslovnjacima koji često putuju, ekrani na kojima rade ne nude istu mogućnost produktivnosti kao rad na kancelarijskim računarima. Današnji prenosni računari imaju ekrane veličine 15.6 ili najviše 17 inča, dok su ultrabook laptop računari opremljeni čak i manjim ekranima.

AOC

Zbog toga može biti zaista teško istovremeno na ekranu imati otvorene, na primer, proračunsku tabelu i mailove. Upravo u takvim situacijama je AOC I1601FWUX prenosni monitor s USB-C portom idealno rešenje. Full HD, 15.6 inčni IPS ekran proširuje vidno polje za korisnike i omogućuje stvaranje dodatnog prostora za rad. Dva monitora na kojima se radi istovremeno štede vreme i energiju uložene u konstantno otvaranje i zatvaranje te prebacivanje između otvorenih prozora. Ovaj prenosni monitor odlično funkcioniše i u kancelarijskom okruženju, a zahvaljujući USB-C portu, vrlo jednostavno se može poneti na teren, bez velikih i teških adaptera i mnogo kablova.

AOC

Takođe, AOC I1601FWUX monitor biće zanimljiv i studentima jer će im pružiti dodatne mogućnosti, poput jednostavnijih priprema i držanja prezentacija u prostorima gde nema projektora. Ovaj monitor se može jednostavno dodati drugom studentu ili se okrenuti prema grupi studenata za vreme trajanja prezentacije.

AOC

Odličan primer povećane produktivnosti uz korišćenje AOC-ovog prenosnog monitora dolazi iz DZH Phillipsa, 18. najveće kompanije za računovodstvo i savetovanje u Zalivskom području San Franciska. To je područje poznato po imućnim klijentima koji zahtevaju složene računovodstvene i revizijske usluge. Stručnjaci za računovodstvo iz DZH Phillipsa vrlo često rade s klijentima na rešavanju njihovih kritičnih finansijskih poteškoća, na način da ih posećuju u njihovim poslovnim prostorima ili provode njihove finansijske analize na terenu. U DZH Phillipsu su vrlo brzo zaključili da im je nedostatak multi-monitora na sastancima izvan njihovih kancelarija bio veliki teret.

Uprkos najnovijim prenosnim uređajima, prostran monitor bio je ono što im je nedostajalo. Uporedba i provera pravnih i finansijskih dokumenata, analiza proračunskih tablela ili izrada finansijskih izveštaja, bile su prilično teške za ostvarenje uz samo jedan monitor na kojem su mogli da rade.

Na predlog njihovog IT odeljenja, DZH Phillips je opremio sve zaposlene upravo AOC prenosnim monitorima. Kevin O’Conell, upravnik revizije iz DZH Phillipsa, kazao je kako je ta odluka povećala produktivnost njihovih zaposlenih za 25% i istakao: “U svetu u kojem su dnevna migracija i rad na daljinu postale svakodnevna činjenica, većina poslovanja mogla bi imati koristi od ulaganja u AOC monitore. Takođe, njihova vrednost u odnosu na cenu je sjajna!”

AOC I1601FWUX monitor ima 15.6 inčni IPS širokougaoni ekran sa živopisnim bojama i širokim uglovima gledanja, Full HD (1920 x 1080 piksela) rezoluciju, automatsko naginjanje u stranu za postavljanje u uspravan ili vodoravan položaj i brzi USB-C priključak koji istovremeno služi za konekciju signala monitora i napajanje.

AOC I1601FWUX - 27.009,00 din. (bez PDV-a)