Kamera koja impresionira u svim situacijama - Huawei P30 Pro

Koliko puta u toku dana izvadite telefon da biste fotografisali nešto što vas je oduševilo, nešto što želite da zabeležite da ne biste zaboravili ili nešto što instant želite da podelite sa prijateljima? Razne situacije koje nam se dese tokom jednog dana ne biraju ni vreme ni mesto, pa tako ne možemo znati da li će nam se nešto desiti ujutru ili uveče. Da li ćemo se naći na otvorenom, svetlom mestu ili, na primer, u zamračenom restoranu ili klubu. U svim tim situacijama, potrebno je imati partnera u kojeg se dovoljno možete uzdati, da sa sigurnošću znate da će ih zabeležiti tačno onako kako su se desile.

Kompanija Huawei se prilikom dizajniranja P30 Pro pametnog telefona potrudila da kamera bude njegov zaštitni znak i da u sebi sadrži sve komponente, odnosno karakteristike koje mogu da pruže korisnicima nezaboravno i potpuno jedinstveno iskustvo fotografisanja.

Huawei

Viđanje sa prijateljima je najčešći povod da se fotografišemo, jer obično želimo da zabeležimo to okupljanje, upravo zbog zanimljivih situacija u kojima se nađemo. Bilo da je u pitanju ležeran ručak, dnevni izlet, večernji izlazak ili noćno kampovanje, kamera telefona Huawei P30 Pro pogodna je za fotografisanje kako dnevnih, tako i noćnih fotografija.

Specijalni Leica Quad sistem kamera, koji poseduje Huawei P30 Pro predstavlja kombinaciju novih senzora, podešavanja sočiva, procesora za obradu slike (ISP), NPU jedinice i specijalnih algoritama za obradu slike. To znači da ovi elementi, u zajedničkoj saradnji, doprinose da fotografije nastale Huawei P30 Pro telefonom izgledaju kao da su nastale pomoću profesionalne kamere.

Glavna kamera P30 Pro telefona ima 40 MP, a ono što je čini još moćnijom i naprednijom od prethodnih je SuperSpectrum senzor, koji prima više svetlosti i samim tim znatno unapređuje kvalitet fotografija – kako dnevnih, tako i noćnih.

Ultra-wide sočivo, odnosno sočivo ultra-širokog ugla od 20 MP, pruža mogućnost neometanog fotografisanja velikih objekata, ali i bilo kojih drugih sadržaja velikih razmera. Fotografisanje visokih zgrada ili bilo koje vrste otvorenog prostora unapređeno je upravo zahvaljujući ovom sočivu. 5x SuperZoom sočivo od 8 MP zaduženo je da zabeleži sve detalje koje želite, bolje nego ikada ranije.

HUAWEI Time of Flight (ToF) kamera je dizajnirana da meri dubinu polja, što omogućava višeslojne Bokeh efekte i stvara portrete sa predivno zamućenom pozadinom i jasnim subjektima u prvom planu. Ukoliko ste ljubitelj fotografija nastalih u portret režimu, više nema potrebe za profesionalnim fotoaparatima.

Za sve one koji najviše vole fotografisanje selfija sa prijateljima, prednja kamera Huawei P30 Pro pametnog telefona poseduje 32 MP. Prednja kamera ovog pametnog telefona biće vaš savršen partner za stvaranje nezaboravnih uspomena. Zahvaljujući mnogobrojnim opcijama na kameri Huawei P30 Pro telefona svaka situacija u kojoj se nađete može biti zabeležena i zapamćena u vidu fotografije ili video snimka visokog kvaliteta.