Dji
Osmo OM160 + Zenmuse X3 Zoom gimbal
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Dji
  Model Osmo OM160 + Zenmuse X3 Zoom gimbal
 Gabariti Dimenzije 161.5x61.8x48.2
  Težina 201
 Optika Tip Digitalni
  Senzor CMOS
  Broj piksela senzora 12
 Snimanje Rezolucija videa 4096x2160px (4K)
  Rezolucija slika 4000x3000
  Mediji microSD
 Ostalo Napajanje Li-Polimer
  Daljinski RF
  Ostalo Stabilizacija
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 30-Nov-2015 07:11:11 - #195229

DJI Osmo obezbeđuje savršeno jasne fotografije bez ikakve zamućenosti. Savršen video čak i kada ste u pokretu.

DJI Osmo

Zahvaljujući naprednim tehnologijama specijalno dizajniranim da kamera obezbedi savršene fotografije iako se krećete, DJI Osmo pomaže da snimate video klipove i fotografije kakve niste nikada ranije.

DJI Osmo

Reč je o sistemu koji je mnogo više od same kamere, već je u pitanju sistem koji pomaže da imate više slobode nego ikada ranije.

DJI Osmo

Automatski panorama režim omogućava da snimate panorama fotografije koje pokrivaju 360 stepeni oko vas lakše nego ikada ranije. Samo je potrebno da Osmo držite iznad glave i pritisnete taster za snimanje.

DJI Osmo

Kamera će se rotirati snimajući fotografije koje će biti kompletno nivelisane i uravnotežene. Nema potrebe da više uspomene sa svojih putovanja više snimate kao statične fotografije.

DJI Osmo

Osmo pomaže da snimate vremenske prelaze mnogo lakše nego ranije. Bez obzira da li stojite ili se krećete možete da kreirate glatke video snimke automatski i bez stativa.

DJI Osmo

Snimke duge ekspozicije možete da kreirate apsolutno savršeno i oštro čak i bez stativa. Sistem stabilizacije omogućava da kamera bude potpuno mirna čak i kada je držite u ruci u trajanju od dve sekunde.

DJI Osmo

Uz praksu, možete da kreirate i duže snimke. Sada možete bez problema sa snimate noćnu panoramu grada bez da se bojite da će fotografija biti mutna.

Osmo odnosi vrhunsku tehnologiju stabilizacije kamere kompanije DJI direktno u vaše ruke. Sistem stabilizacije u tri ose potpuno integrisan sa kamerom potire sva vaša pomeranja u tri pravca tako da bez obzira na drhtanje ruku slika će biti savršeno jasna i oštra.

Svi DJI Smart Shooting modeli mogu da se kontrolišu odnosno da se okidanje vrši daljinskim putem u okviru DJI Go aplikacije koja se instalira na vaš smart telefon.

Postavite Osmo na stativ ili na bilo koje drugo dostupno postolje i pomerite se nekoliko koraka unazad da pozirate, a da biste izvršili okidanje dovoljno je da imate svoj telefon pri sebi.

Specifikacije:

  • Dimenzije: 61.8 x 48.2 x 161.5mm
  • Masa: 201 gr
  • Senzor: Sony Exmor: R CMOS 1/2.3 inča (ukupno piksela 12.76MP)
  • Sočivo: 35mm format ekvivalent
  • Fokus 3.5mm
  • ISO opseg: 100 do 3200(video) (100 -1600 foto)
  • Maksimalna veličina slike: 4000 x 3000 piksela
  • Maksimalni video bitrate: 60 Mbps
  • Foto formati: JPEG, DNG
  • Video formati: MP4/MOV

Zaključak

DJI Osmo je sistem dizajniran da fotografisanje načini savršeno lakim i fotografije savršeno oštrim bez ikakvog zamućenja zahvaljujući inteligentnoj stabilizaciji slike. Takođe, DJI Osmo obezbeđuje da snimanje fotografija izvodite daljinskim putem aplikacije vašeg smart telefona. Sony Exmor sočivo obezbeđuje 12.76MP rezolucije fotografije za vrhunske snimke bez ikakvih negativnih efekata.

Conclusion

DJI Osmo is a system designed to make photographing perfectly smooth and to provide perfectly sharp pictures without blurring thanks to the intelligent image stabilization. DJI Osmo enables remote shooting using a smartphone application. Sony Exmor lens provides 12.76MP resolution photos offering high quality pictures with no negative effects.

Zahvaljujemo se:

ComputerLand, Ruzveltova 1 lok. 7, 011/3370526 pyramid.rs

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan