Kompanija Canon predstavila nezaboravno kreativno iskustvo za decu i roditelje na Dečijem sajmu

Kompanije Canon je posetiocima Dečijeg sajma, koji je počeo danas a trajaće do nedelje, 8. oktobra, predstavila brojne zabavne sadržaje, a mališanima i njihovim roditeljima omogućila da učestvuju u jedinstvenim radionicama pod nazivom Creative Park, a u kome zainteresovani posetioci uz asistenciju predstavnika kompanije Canon imaju priliku da kreiraju najrazličitija rešenja i elemente od papira.

Canon creative park je interesantan mehanizam kompanije da najmlađe ljubitelje ove vrste igre uključi u pravljenje brojnih kreacija od papira - razglednica, pozivnica i figura. Materijal za pravljenje Creative park figurica i elemenata je papir za štampanje, a sve elemente za štampu mališani ili roditelji mogu pronaći i preuzeti sa web sajta, nakon čega zabava može da počne.

Canon

Pored Creative Park-a, na štandu kompanije Canon na Dečijem sajmu otvoren je i prostor za fotografisanje dece sa roditeljima, a uspomenu sa Sajma porodica će dobiti odmah, i to zahvaljujući Canon Selphy CP910 kompaktnom foto-štampaču, koji je idealan za izradu savršenih fotografija na bilo kom mestu. Jedna od mnogobrojnih olakšica koje ovaj štampač kompanije Canon nudi je i povezivanje i direktno štampanje sa pametnih telefona.

Za mališane koji vole da sebe vide u malo drugačijem svetlu i istraže mogućnosti kreativnog potencijala umetnosti, Canon je na štand pozvao i karikaturistu, dok će promoteri kampanje sa ostalim zainteresovanim posetiocima praviti jedinstvene maske za lice i tako Canon kutak na Dečijem sajmu pretvoriti u pravi mali kreativni park.

Zainteresovani posetioci Dečijeg sajma koju budu učestvovali u aktivnostima na štandu kompanije Canon mogu postati i učesnici u nagradnoj aktivaciji ove kompanije i steći priliku da osvoje tri vredne nagrade. Izvlačenje pobednika održaće se poslednjeg dana sajma, u nedelju 8. oktobra.