Kompanija Canon predstavlja novi štampač i-SENSYS

BEOGRAD, 9. februara 2017. - Canon Europe, vodeći svetski isporučilac imaging rešenja, predstavio je svoj novi visoko-produktivni štampač i-SENSYS LBP312x malih dimenzija namenjen užurbanim radnim okruženjima kod kojih je prostor od ključne važnosti. Novi uređaj spaja oštar i bogat ispis velike brzine sa fiokama za papir velikog kapaciteta, dvostranom štampom i brojnim mogućnostima za povezivanja s mobilnim uređajima, pa je savršen za užurbane radne grupe u malim kancelarijama.

Canon LBP312x

Svestrani kancelarijski štampač za svakodnevna radna opterećenja

Canon LBP312x je crno-beli štampač za užurbane kancelarijske radne grupe koji kao prednosti nudi brzinu, male dimenzije, kvalitet štampe, kapacitet uloženog papira i troškove upotrebe. Njegova velika produktivnost i kompaktni dizajn čine ga savršenim za razne vrste radnih okruženja u kojima je brza i česta štampa nužnost – od uslužnih objekata u kojima se radi sa korisnicima kao što su zdravstvo ili maloprodaja, pa do okruženja kao što su nabavka, finansije ili pravo.

Kompaktne dimenzije

Canon LBP312x bazira se na inovativnom i još kompaktnijem modulu za štampu i koristi manje ketridže. Njegove male dimenzije znače da se može staviti bliže korisnicima i tako omogućiti direktan pristup crno-beloj štampi velike brzine i vrhunskog kvaliteta upravo na mestu gde se radi.

Visoka produktivnost i brz početak štampe

U srcu štampača Canon LBP312x nalazi se poboljšan modul za štampu koji je istovremeno kompaktan i krajnje efikasan i nudi štampu A4 i A5 formata brzinama od 43 tačaka/min i 65 tačaka/min. Kad su omogućeni novi načini rada Quick Start Up (Brzo pokretanje) ili Recovery (Oporavak) spreman je za ispis samo nekoliko sekundi nakon uključivanja ili izlaska iz stanja mirovanja, a ketridži sa tonerom velike iskoristivosti znače da se između punjenja može ispisati veći broj stranica.

Svestrane mogućnosti konfiguracije

Canon LBP312x ima ugrađenu jednu kasetu sa 550 listova papira, a može se proširiti sa maksimalno tri dodatne standardne kasete, svaka kapaciteta 550 listova. Stoga ovaj štampač, osim povećanja kapaciteta papira radi smanjenja učestalosti dopunjavanja nudi i ispis na maksimalno četiri različite veličine papira ili različite vrste papira s logotipom kompanije i obrazaca, a da pritom ne treba ponovno puniti fioke.

Mobilnost i jednostavna integracija

Canon LBP312x podržava ceo niz tehnologija namenjenih oblaku i mobilnim uređajima, uključujući Canonovu aplikaciju PRINT Business, Apple AirPrint, Mopria i Google Cloud Print. Uz to, optimizovan je za okruženja u kojima se koristi PCL i PostScript te kompatibilan s upravljivim servisima, uključujući i daljinski sistem za upravljanje servisom e-Maintenance i sistem za upravljanje izlaznim dokumentima uniFLOW. Anil Jagpal, evropski direktor marketinga u kompaniji Canon Europe je rekao: „Canon stvara svoje proizvode na bazi rada s korisnicima da bi bolje razumeo njihove potrebe. LBP312x je nastao da bi zadovoljio potrebe korisnika koji rade sa velikom količinom dokumenata u manjoj radnoj grupi ili kompaktnom kancelarijskom okruženju. Odeljenja ili kompanije iz oblasti prava, finansija i logistike često moraju da štampaju velike količine vrlo važnih dokumenata i pritom da zauzimaju što manje kancelarijskog prostora, a ovo je savršen uređaj za njihove potrebe. Mogućnosti mobilnog povezivanja i mrežna integracija čine ovaj uređaj idealnim za radne grupe, dok kompatibilnost sa sistemom uniFLOW čini da se lako uklapa u postojeću infrastrukturu za štampu.“

Nova će linija biti dostupna od februara 2017. Više informacija potražite na linku http://bit.ly/2jTuW7S