Kompanija Ericsson imenovala direktora novog Sektora za tržišta Evrope i Latinske Amerike

U skladu sa nedavnom najavom o promenama svoje poslovne strategije, strukture i izvršnog tima, kompanija Ericsson imenovala je Aruna Bansala kao direktora Sektora za tržišta Evrope i Latinske Amerike.

Arun je stekao obimno i stabilno poslovno i tehnološko iskustvo na ključnim tržištima i u okviru poslovnih jedinica tokom više od 20 godina koliko je proveo u kompaniji Ericsson.

Prethodno se nalazio na poziciji direktora Poslovne jedinice za mrežne proizvode i direktora Poslovne jedinice za radio proizvode. Arun Bansal rekao je: „Radujem se što ću moći da podelim svoje iskustvo sa našim klijentima u Evropi i Latinskoj Americi. Naša nova organizaciona struktura i fokusirana strategija omogućiće nam da nastavimo da klijentima pružamo tehnologije viših performansi i modernija rešenja.“

Sektor za tržišta Evrope i Latinske Amerike obuhvata regione zapadne i centralne Evrope, Mediterana (uključujući i zemlje Magreba, Libiju i Izrael), Istočne Evrope (ukljčujući i Srbiju) i Centralne Azije ( uključujući Rusiju) i Latinsku Ameriku i Karibe.