Kompanija Lenovo najavila nove Moto E4 i Moto E4 Plus telefone

Kompanija Lenovo je najavila globalnu dostupnost novi mobilnih telefona iz E porodice – Moto E4 i Moto E4 Plus, dok će na tržištu Srbije novi Moto E telefoni biti dostupni u prvoj polovini jula. Kako je na tržištu prisutan veliki broj različitih uređaja koji zadovoljavaju najosnovnije potrebe korisnika, kompanija Lenovo kreirala je pristupačan mobilni telefon koji će im, pored osnovnih karakteristika, pružiti i neke napredne karateristike koje su očekivane u višem cenovnom rangu.

Lenovo

Moto E 4 i Moto E 4 Plus telefoni nude korisnicima sve ono što im je neophodno, kao i unapređene karakteristike, kao što su baterija koja traje ceo dan, displej visokog kvaliteta i napredne mogućnosti kamere, po pristupačnoj ceni.

Moto E 4 : Elegantan izgled i još lepši ekran

Moto E 4 telefon karakteriše elegantan metalni dizajn, a takođe poseduje i veoma kvalitetan HD ekran od 5 inča. Uz quad-core procesor i 4G brzinu, korisnici će bez problema moći da koriste Moto E 4 za uživo prenose video snimaka, kao i za uobičajeno surfovanje internetom i posećivanje društvenih mreža.

Lenovo

Moto E 4 poseduje kameru od 8MP sa autofokusom, tako da korisnici u svakom trenutku mogu da zabeleže i sačuvaju svoje uspomene. Pored toga, pravljenje „selfi“ fotografija neće predstavljati problem za korisnike čak ni u uslovima slabog osvetljenja, uz prednju kameru od 5MP.

Baterija od 2800 mAh* na Moto E 4 telefonu omogućiće korisnicima da budu bezbrižni tokom dužeg perioda, pri čemu neće morati da brinu o dodatnom punjenju telefona kada su u pokretu.

Moto E 4 Plus: Baterija velikog kapaciteta i značajno unapređenje

Moto E 4 Plus nudi korisnicima živopisan HD ekran od 5,5 inča, oivičen elegntnim metalnim dizajnom, koji pruža prijatan osećaj prilikom korišćenja. Uz bateriju kapaciteta 5000 mAh, korisnici će moći da koriste telefon tokom celog dana bez potrebe za dodatnim punjenjem**.

Lenovo

Međutim, čak i kada je neophodno napuniti telefon, brzi punjač od 10W obezbediće nekoliko sati dodatnog korišćenja za samo nekoliko minuta punjenja.

Za bezbednost podataka korisnika zadužen je senzor otiska prsta, a za čuvanje neprocenjivih uspomena obezbeđena je zadnja kamera od 13MP sa autofokusom. Takođe, uz prednju kameru od 5MP, korisnici će moći da prave kvalitetne „selfi“ fotografije, čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Lenovo

Uz quad-core procesor i 4G brzinu internet protoka 1 , Moto E 4 Plus će obezbediti korisnicima neometano surfovanje internetom, igranje video igara i korišćenje drugih aplikaija. Na dobre hardverske performanse nadovezuje se Android 7.1 operativni sistem, koji će korisnicima dati mogućnost da maksimalno iskoriste potencijal Moto E 4 Plus telefona.

Cena i dostupnost

Moto E 4 i Moto E 4 Plus telefoni biće dostupni u EMEA regionu u prvoj polovini jula, u različitim bojama. Očekivano je da će početna cena za Moto E 4 telefon iznositi 149 evra, dok će očekivana početna cena za Moto E 4 Plus iznositi 199 evra.