Kompanija Lenovo predstavila pametnu tehnologiju za umreženiji svet na MWC događaju

BARSELONA - 25. februar 2019. – Kompanija Lenovo je na događaju MWC 2019 relizovala svoju viziju da još pametniju tehnologiji omogući što većem broju ljudi i uvede eru inteligentne transformacije kroz lansiranje novih proizvoda iz svog portfolija - od računara i pametnih uređaja do vrhunskih proizvoda i rešenja za data centre.

Najnovija linija proizvoda prikazuje inteligentne uređaje, uključujući i nove ThinkPad, IdeaPad i IdeaCentre računare kao i najnovije Motorola inovacije, kao što je upravo predstavljena moto g7 porodica i moto z 3 sa 5G Moto modom, koji je prvi pametni telefon na svetu sa mogućnošću nadogradnje na 5G mrežu. Lenovo Data Center grupa je takođe predstavila novi ThinkSystem SE350 server, koji je deo buduće Lenovo ponude, zajedno s novim IoT i “edge” kompjuterskim rešenjima.

Detaljan uvid u neke od naših pametnih uređaja na MWC događaju:

Inteligentni mobilni biznis računari

Kompanija Lenovo je danas najavila najnovije dodatke ThinkPad portfoliju: T490s, T490, T590, X390 i X390 Yoga. Sa više od 140 miliona prodatih jedinica do sada, osnove ThinkPad računara su se uvek fokusirale na dizajn i inženjering, stvarajući poverenje krajnjeg korisnika kroz prvoklasnu bezbednost i trajnost i obezbeđujući vrhunsko mobilno iskustvo. Za 2019. godinu prihvatili smo principe inteligentnog povezivanja kroz filozofiju inženjeringa kao osnove. Analizirajući sve aspekte korisničkog iskustva, fokusirali smo se na inovacije koje dodaju vrednos.

  • ThinkShield sa funkcijama kao što su ThinkPad PrivacyGuard i PrivacyAlert i ThinkShutter fizička bezbednost za veb kamere, dostupno na većini modela

  • Novi moderni ThinkPad BIOS sa novim mogućnostima uključujući i mogućnost automatske popravke.

  • WWAN za najbolje mogućnosti povezivanja sa gigabitskim brzinama, pomoću Fibocom L860-GL CAT16 LTE na modelu T490

  • Računari Yoga T490s, X390 i X390 sadrže najnoviji Intel Wi-Fi 6 Gig +

  • Dvostruki mikrofoni sa “far-field” performansama koje omogućavaju doseg i do 4 metra udaljenosti i pravom 360 o pokrivenošću

  • HDR displej sa podrškom za Dolby Vision na svim T modelima

  • Novi FHD displej od 400 nita dostupan je na T490s i T490 modelima

  • Najnoviji Intel Core procesori osme generacije

Kompanija Lenovo je takođe predstavila Lenovo 14w sa Windows 10 i Lenovo 14e Chromebook laptop računare namenjene povećanju produktivnosti firstline radnika. Oni su ključni u velikim sektorima kao što su maloprodaja, ugostiteljstvo, turizam i proizvodnja, ali se često zanemaruju kada je reč o korporativnoj raspodeli računara. Obezbeđujući računare kao što su Lenovo 14w i 14e Chromebook firstline radnicima, kompanije mogu da otkriju svoju pravu vrednost i poboljšaju saradnju i doprinose.

Lenovo ThinkVision M14

Konačno, kompanija Lenovo je predstavila i potpuno novi ThinkVision M14 mobilni ekran i X1 ANC slušalice, za maksimalnu fleksibilnost timskog rada na daljinu. M14 omogućava mobilnim radnicima da povećaju prostor na ekranu i pruža mogućnost jednostavnog deljenja sadržaja, dok X1 ANC slušalice pomoću Dolby tehnologije omogučavaju poboljšane audio sposobnosti tokom komunikacije i glasovnih komandi.