Kreativnost nikada ne spava-Nixon

U potrazi ste za satom koji odgovara vašem jedinstvenom unikatnom stilu? Onda su Nixon satovi odličan izbor.

Nixon

Američka časovničarska kompanija Nixon je osnovana davne 1997. godine nakon što je jedan od tadašnjih suosnivača brenda, Čad Dinena, rešio da otvori kompaniju nakon bezuspešne potrage za satom kakav baš njemu odgovara. Od tada je Nixon ime preraslo u brend i danas poseduju radnje u čak 80 zemalja širom sveta.

Nixon

Pored specijalnih kolekcija kao što su STAR Wars koje su inspirisane naučno fantastičnom sagom o džedajima ili Santa Cruz kolekcija, Nixon vam pruža mogućnost da kreirate sat kakav vam odgovara u smislu prečnika kućišta, boje brojčanika, izbora kaiša ili narukvice. Tako dobijate bezbroj mogućnosti da stvorite jedinstven autentičan sat komplementaran vašem stilu.

Nixon

Fantastične Nixon kolekcije inspirisane su pop kulturom, umetnošću ili ekstremnim sportovima kao što su skejtbording ili surfing. Mnogobrojne saradnje sa vrhunskim sportistima ili proslavljenim umetnicima iznedrile su bezbroj fantastičnih kolekcija raznovrsnog dizajna. materijala i odličnog kvaliteta. Samo neke od njih su Fierce, Cross Hatch, Café Racer, Concrete Canyon, Pendleton, RSVP, Manuka, Poisoned Ivy i druge.

Nixon

Rezultat su tradicionalni, klasični, moderni, retro, futuristički, ekstravagantni modeli namenjeni milenijumskoj generaciji, mada imaju poklonike među pripadnicima svih generacija. Funkcionalni koliko i lepo dizajnirani, ovi satovi preživljavaju aktivan lifestyle bilo da se bavite surfingom, snoubordingom, skejtingom ili ga jednostavno nosite kao nezamenljiv modni aksesoar.

Nixon

Internacionalni brendovi satova kreiraju sami svoje mehanizme, dok se Nixon satni mehanizmi kreiraju u Švajcarskoj i Japanu. Ukoliko ste u potrazi za satom koji će odgovarati vašem ekscentričnom ukusu, specifičnom stilu vašeg prijatelja umetnika ili poklonom za brata koji je ljubitelj naučne fantastike, Nixon satovi će vas sigurno raspametiti.