Lagani i snažni Qnap 002-Bay NAS TS-228A, za privatni cloud i kućnu zabavu

Lagan i snažan NAS ulazni nivo za privatnu cloud i kućnu zabavu.

Opremljen sa Realtek RTD1295 quad-core procesorom, TS-228A pruža kućnim korisnicima moćne funkcije uključujući rezervnu kopiju zasnovane na snimku, sinhronizaciju datoteke i privatne usluge oblaka. TS-228A je takođe jedan portal za kućnu zabavu za strimovanje fotografija, muzike i video zapisa na više uređaja u čitavoj vašoj kući i šire. Sa uštedom energije i tihim radom, TS-228A je posebno pogodan za kućne korisnike i pruža jednostavnu i praktičnu funkcionalnost za skladištenje podataka i multimedijalne potrebe.

Qnap 002-Bay NAS TS-228A

Elegantan i moćan

TS-228A poseduje Realtek RTD1295 četvorojezgarni 1.4GHz procesor, 1GB RAM i 1GbE mrežni port koji omogućava performanse do 112MB/s. Ako odlučite da šifrujete svoje datoteke pomoću AES-256 enkripcije, performanse su i dalje impresivne 112MB/s - omogućavajući vam da osigurate privatnost bez žrtvovanja performansi.

Qnap 002-Bay NAS TS-228A

Lagana i jednostavna instalacija

Minimalan i efikasan dizajn TS-228A čini ga lakim za uklapanje u vaš dom. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu bez alata, podešavanje TS-228A je tako lako da mu čak nije potreban šrafciger.

Qnap 002-Bay NAS TS-228A

Single NAS za cross-platformni pristup i deljenje datoteka sa više uređaja

Qnap TS-228A deluje kao platforma za razmenu datoteka koja pojednostavljuje upravljanje datotekama na svim uređajima i kompatibilna je s širokim spektrom računara i uređaja (uključujući Windows, MacOS i više). Za mobilne uređaje, Qsync suite se može instalirati za sinhronizaciju i deljenje datoteka preko računara, telefona i tableta.

Qnap 002-Bay NAS TS-228A

Izrada rezervnih kopija je jednostavna kao 1-2-3

Koristeći bezbedne računarske navike i pomoću TS-228A koji rukuju vašim zadacima za backup fajlova, možete lako da znate da su vaši podaci bezbedni. Pomoćni program za kopiranje NetBak Replicator QNAP-a može pomoći u pravljenju rezervnih kopija/vraćanja datoteka na Windows računar, dok korisnici MacOS-a mogu podesiti Time Machine za čuvanje na TS-228A.

Qnap 002-Bay NAS TS-228A

Zaštita snimaka na visokoj rezoluciji za datoteke i podatke

QNAP je proširio podršku za zaštitu snimaka datoteka na naš NAS ulazni nivo. Snimci su prvobitno bili jedino mogući na vrhunskim poslovnim sistemima i oni vam omogućavaju da snimate stanje sistema i podatke u jednom trenutku. Sa zaštitom snimanja, ako slučajno izbrišete/izmenite fajlove ili ako bilo koji hard diskovi ne uspevaju ili je vaša mreža zaražena malverom, možete brzo vratiti datoteke u prethodnu tačku u vremenu.

Qnap 002-Bay NAS TS-228A

Pravite rezervne kopije datoteka pomoću raznovrsne Hybrid Backup Sync

Sa TS-228A komplikovane postavke rezervne kopije su istorije. Sada možete koristiti Hybrid Backup Sync kao svoj jedinstveni portal za pravljenje rezervnih kopija, vraćanje i sinhronizaciju datoteka. Podržavajući lokalne NAS, udaljenu NAS i cloud skladište kao izvor i odredišta, možete kombinovati više zadataka za backup kako biste osigurali optimalnu zaštitu svojih podataka. Ostale funkcije uključuju planiranje, verziju, kompresiju podataka i višeslojno šifrovanje, tako da su vaše datoteke čuvane i sigurne.

Qnap 002-Bay NAS TS-228A

360-stepena panorama fotografija / video

Dobra vest za avanturiste! QNAP NAS sada podržava popularni format snimanja panorame od 360 stepeni! Klikom na dugme za prikaz panoramskog panela od 360 stepeni Vaše fotografije i video zapisi biće prikazani kao panoramske medijske datoteke u 360 stepeni.

Qnap 002-Bay NAS TS-228A

Sve vaše potrebe za preuzimanje su pokrivene

Uz energetski efikasnu i tihu TS-228A, vi više ne morate koristiti različite uslužne programe za preuzimanje ili da biste stalno držali računar. Koristite aplikaciju za preuzimanje kako biste pretraživali preuzimanja i upravljali zadacima za preuzimanje.

Qnap 002-Bay NAS TS-228A

Efikasnost i tišina

TS-228A zahteva samo 12,21W, pružajući moćne funkcije bez računara velike snage. Drugi pametni režimi štednje energije pomažu u smanjenju potrošnje električne energije, a uz tihi ventilator za hlađenje i buka i toplota koju generiše TS-228A se čuvaju na minimumu.

Qnap 002-Bay NAS TS-228A

Zaključak

Lagan i snažan NAS ulazni nivo za privatnu cloud i kućnu zabavu. Opremljen sa Realtek RTD1295 quad-core procesorom, TS-228A pruža kućnim korisnicima moćne funkcije uključujući rezervnu kopiju zasnovane na snimku, sinhronizaciju datoteke i privatne usluge oblaka. TS-228A zahteva samo 12,21W, pružajući moćne funkcije bez velikog računa za struju.

Conclusion

Lightweight and powerful entry-level NAS for private cloud and home entertainment. Equipped with a Realtek RTD1295 quad-core processor, the TS-228A provides home users with powerful features including snapshot-based backup, file synchronization, and private cloud services. The TS-228A requires only 12.21 W, providing powerful features without a high power bill.

MikroPrinc

Maloprodajna cena sa PDV-om: 21.999,98 dinara