Sony
SRS-XB2 BT/NFC
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Sony
  Model SRS-XB2 BT/NFC
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 05-May-2016 07:05:58 - #198032

Od strane kompanije Sony stiže nam još jedan odličan bežični Bluetooth omogućeni zvučnik za primenu u okviru prenosivih uređaja – SRS-XB2 sa Extra Bass funkcijom kao i dugim trajanjem baterije.

Sony SRS-XB2

Bežični prenos se vrši preko Bluetooth 3.0 konekcije sa podrškom za profile kao što su A2DP, AVRCP, HFP i HSP između ostalih kao i sa mogućnošću povezivanja preko NFC konekcije. Ovaj zvučnik je opremljen sa dva aktivna zvučnika, dimenzije su 1912x62x65mm, dok je masa 480 grama.

Sony SRS-XB2

Potrošnja energije ovog modela je 9W i jednim punjenjem baterije moguće je ostvariti oko 12 sati muzičke reprodukcije. Sa zadnje strane uređaja nalazi se i 3.5mm port za žično povezivanje.

Sony SRS-XB2

Specifikacije:

  • Proizvođač: Sony
  • Model: SRS.XB2
  • Povezivanje: Bluetooth, NFC
  • Žično povezivanje: 3.5mm
  • Vreme rada: 12 sati

Zaključak

Sony je ponudu dodatne opreme za prenosive uređaje obogatio modelom bežičnog Bluetooth omogućenog zvučnika. Ovaj model nudi odličan kvalitet zvuka zahvaljujući visokokvalitentim drajverima, savršen za uživanje kada ste u pokretu ili kada jednostavno želite da se opustite uz omiljenu muziku.

Conclusion

Sony updated its offer when it comes to portable device accessories presenting Wireless Bluetooth-enabled speaker. This model offers excellent sound quality thanks to high quality drivers and it is perfect companion on-the-go or when you want to relax listening to your favorite music.

Zahvaljujemo se:

WinWin

Preporučena maloprodajna cena (maj 2016): oko 130€

winwin.rs

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan