Western Digital
My Cloud Mirror WDBWVZ0160JWT-EESN
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Western Digital
  Model My Cloud Mirror WDBWVZ0160JWT-EESN
 Gabariti Dimenzije 171.45x154.94x99
 Disk Ugrađen disk 16TB
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 22-Jul-2016 07:07:39 - #199525

Za razliku od javnih cloud ređenja, My Cloud Mirror personalni cloud skladišteni sistem omogućava da sve svoje sadržaje čuvate na jednom mestu, bezbedno u okviru vaše kućne mreže tako da nema nepoznanice gde su vaši dragoceni podaci sačuvani. Plus, ne morate da plaćate mesečnu nadoknadu kao kada je reč o javnim cloud rešenjima.

WD My Cloud Mirror

My Cloud Mirror personalno cloud skladišteno rešenje je opremljeno sa dva hard drajva koji rade u Mirror Mode (RAID) režimu tako da sadržaji koje kopirate na jedan od drajvova se automatski kopiraju i na drugi radi višeg stepena bezbednosti. U slučaju otkaza jednog od diskova, sadržaji su bezbedni na drugom.

WD My Cloud Mirror

MyCloud Mirror omogućava da izvršite backup i organizovanje vaših porodičnih fotografija, muzike i videa na jednom sigurnom mestu i vršite njihovo strimovanje sa jednog mesta na bilo koji kućni uređaj. My Cloud mobilni i web pristup omogućavaju vam da lako pristupite ili sherujuete sve svoje omiljene sadržaje koristeći personalni računar, tablet ili smart telefon bilo odakle gde postoji Internet konekcija.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Western Digital
  • Model: My Cloud Mirror
  • Kapacitet: 1200GB
  • Vrsta: mehanički
  • Interfejs: SATA/600
  • Tip: eksterni

Zaključak:

My Cloud Mirror kompanije Western Digital je savršeno rešenje za skladištenje vaših sadržaja u okviru lokalnog skladištenog rešenja pa ne morate da se oslanjate na javne cloud servise za koje se plaća mesečna pretplata. Ovaj model poseduje dva drajva u RAID 0 konekciji pa se svi sadržaji beleže na oba hard drajva za uvećanu bezbednost u slučaju otkaza jednog od drajvova.

Conclusion

WD My Cloud Mirror is the perfect solution for storing contents in the form of the local storage solution, so you do not have to rely on public cloud services you must pay for. The model has two RAID 0 drives so all contents are recorded on both hard drives for increased safety if one of them fails.

Zahvaljujemo se:

Hellas Computers, Ustanička 17, 011/3440 300

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 850€

hellas.rs


100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 04-Jul-2016 06:07:11 - #199162

Kompanija Western Digital je predstavila My Cloud Mirror personalni cloud skladišteni sistem koji omogućava da svoje sadržaje skladištite na bezbednom mestu u okviru vaše kućne mreže tako da imate potpuni uvid u to gde su vaši dragoceni bilo poslovni ili privatni podaci uskladišteni. Plus, za svrhu skladištenja nakon kupovine ovog sistema ne plaćate ništa.

WD MyCloud Mirror

My Cloud Mirror personalni cloud skladišteni sistem je opremljen sa dva hard drajva koji rade u Mirror Mode (RAID 1) konekciji tako da kada preneste sadržaje na jedna drajv, oni se automatski dupliraju i na drugi drajv za dodatnu sigurnost. Ako se dogodi da jedan drajv prestane da radi, sadržaji su bezbedno sačuvani na onom drugom drajvu.

WD MyCloud Mirror

Ovaj sistem vam omogućava da izvršite backup i organizovanje svih vaših porodičnih fotografija, na jednom bezbednom mestu i bez ikakve muke vršite striming sadržaj na vaš uređaj preko kojeg želite da sadržajima pristupite. My Cloud mobilni i web pristup omogućava da gde god se nalazite možete lako da pristupite omiljenim sadržajima koristeći tablet, smart telefon ili desktop računar koji poseduje Internet konekciju.

Specifikacije:

  • Proizvođač: western Digital
  • Miodel: My Cloud mirror
  • Dimenzije: 171.5x154.9x99
  • Ugrađeni dksk: 16TB

Zaključak

My Cloud Mirror kompanije Western Digital je privatni cloud sistem dizajniran da obezbedi potpunu sigurnost i odličan skladišteni kapacitet za korisnike. Dva drajva rade u RAID 0 konfiguraciji za bezbedno skladištenje sadržaja jer ako jedan drajv prestane da radi drugi je funkcionalan i čuva vaše dragocene sadržaje.

Conclusion

Western Digital My Cloud Mirror is a private cloud system designed to provide complete security and excellent storage capacity. Two drives operate in a RAID 0 configuration in order to provide safe content storage because if one drive fails, the other is fully functional and keeps your data.

Zahvaljujemo se:

A Maze Computers, Prote Mateje 48/pr/2, telefon: 011/3862284

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 850€

a-maze.co.rs

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan