Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Razer
  Model Orbweaver 2014
 Tastatura Tip Gejmerska
  Priključak USB
  Prenos Žični
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
Vlada
ip adresa: 77.46... - vreme: 01-Dec-2013 20:12:59 - #113751

Jedino sto mu zameram jeste to sto su mogli da ga napreave da izgleda malo lepse (sportski) kao Razer Noostromo recimo :) Govorim iz licnog iskustva jer sam takodje imao prilike da igram sa Nostromom koji vise nemam i sada sam njega zamenio sa orb-om. Necu da Zvucim kao da se kajem ali Po mom misljenju i licnom uporedjivanju meni je Nostromo mnogo lepsi na oko i mnogo bolje lezi u ruci u odnosu na Weaver. Istina je da Reaver moze mnogo vise da se podesava pod uglom napred i nazad i nagib za gore i za dole ali i pored toga meni jednostavno nije to to. Nostromo je imao samo dve rupe za pomeranje napred i za nazad za veliku i za malu (normalnu) saku ali je ipak lezao kao savrsen. Isto tako slazem se da je scroll rockic nepotreban ali znao je i te kako da posluzi u nekim igrama a ovde su tockic izbacili i umesto njega dodali pored postojecih 18 jos 2 dogmeta po mom Misljenju sasvim nepotrebna. Stavka broj 2: ogromna Mana je neudoban prekidac za palac! deluje kao da je napravljen od jeftine plastike i prekidac mu je na klik nije Cherry MX blue Switch! Nostromo je imao Membranski space za palac koji je bolji od ovoga. I na kraju zadnja stavka broj 3: Izgled i tacktile Blue prekidaci, Nije uzivo toliko lep i neodaje bas toliki utisak da je velik kao mozda deluje na slikama i review-ima. Milsim da su razer pogresili sto su ubacili plave prekidace, Buckan je previse a ipak je ovo Gamerski Gadget nije tastatura za kuckanje pa da klikce i da stvara dobar feeling. Kasnije su Razer odradili Stealth verziju sa brown swichevima (i nije to za djzabe!) ali nazalost te verzije nema kod nas da se kupi niti ce je ikada biti! jer narucije se direktno preko razerzone.uk [pozdrav i nadam se da sam pomogao] +:solidan -:ima po koju manu, nije 100% savrsen


100
Halestorm
ip adresa: 178.22.. - vreme: 27-Nov-2013 02:11:50 - #113581

Pazario sam ga juce... Vrh! nema mana nikakvih! Vec sam poceo da peglam lagano BF4 i payday!2 :) posle njega nijedna tastarura nema vise smisla za igranje igrica samo za kuckanje. Steta sto nema kod nas da se kupi Orb sa Cherry MX brown prekidacima. Mada i ovaj je odican jeste da malo vise odaje " tactile chunky" utisak jer koristi plave switch-eve... ali nema veze... Vrhunski je to Gadget i ovako i onako kako god da okrenes... preporuka ogromna, Vredi i da je jos skuplji!

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan