Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač A4 Tech
  Model A4-B540
 Tastatura Tip Gejmerska
  Priključak USB 3.0
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
Dusan
ip adresa: 89.216.. - vreme: 24-Dec-2014 15:12:29 - #123603

Ovako tastaturu sam platio 9700 znaci nije ova cena koja je iskazana na sajtu, dobijaju se rezervni tasteri za WASD (mene nerviraju ovi crveni tako da je to veliki plus po meni) pre ove tastature imao sam CM Storm QuickFire TK red i a4tech je tisa tastastatura pogotovo kad joj se stave silikonske gumice koje dobijate uz nju i ima mnogo brzi odaziv tastera nego cm (taster odgovara ma manji pritisak) sve u svemu tastatura vredi svaku paru nemojte da vas plasi sto je a4tech. Jedina mana je ovaj naslon za ruku koji je po meni naknadno dodat nije ni planiran u inicijalnom dizajnu tastature dosta je labav i od neke plastike losijeg kvaliteta kao da im je ostao od neke predhodne tastature pa su rekli ajde da ga ubacimo ovde... I jos jedna zamerka na mestu gde je ovaj bloody znak koji svetli ima predvidjeno mesto za usb port i slusalice a nema tastatura tu opciju to je isto ili greska u dizajnu ili su na kraju odustali od toga jer bi povecalo cenu same tastature. Meni inace to ne smeta i ne treba ali bi bilo lepo da su to ukljucili i da je funkcionalno... Sve u svemu ako trazite jeftinu a dobru mehanicku tastaturu koja mocno izgleda svaka preporuka za a4-b540 +:odlican kvalitet izrade, vredi svaku paru -:naslon za ruku


100
Daum
ip adresa: 24.135.. - vreme: 17-Sep-2014 20:09:55 - #121350

Ne znam koliko vam je plaćen review za ovu tastaturu koji ste radili na sajtu ali cena od 100 evra za A4 tech tastaturu nije nikako povoljna pogotovo kad postoje mehaničke tastature pouzdanijih proizvodjača već od 70 evra.

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan