Cooler Master
Storm Suppressor SGK-3002-KKMF1-SB
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Cooler Master
  Model Storm Suppressor SGK-3002-KKMF1-SB
 Tastatura Tip Gejmerska
  Priključak USB
  Prenos Žični
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili
 

100
TheMakiem
ip adresa: 178.22.. - vreme: 30-Jan-2017 11:01:38 - #201757

Rollover na ovoj tastaturi je takav baš takav zato što je "optimizovana za gejming", što u prevodu znači da je matriks odrađen tako da na levoj strani je rollover bolji nego na standardnoj tastaturi ali zato je na drugim delovima lošiji (to nije specifično samo za ovu tastaturu već za preko 90% "gejmerskih" tastatura sa membranom). Zato ako nećete probleme sa rolloverom i ghostingom, treba ići na mehaničku tastaturu sa 6+ KRO.

Inače ova tastatura je po meni jako dobra. Osećaj prilikom kucanja je zadovoljavajući, naročito kada se uporedi sa drugim membranskim tastaturama (tipa a4tech i genius, te sam imao kod sebe da uporedim). Tasteri su prijatni na dodir, ali mana im je što karakteri nisu dovojlno svetli, pa ko gleda u tastaturu kada kuca, gotovo da mora da uključi pozadinsko osvetljenje da bi video karaktere. Plus što je moguće programirati makroe, nema baš puno tastatura u ovom rangu koje imaju takvu opciju.

Ukratko, ako bih uzimao membransku tastaturu, ova bi ušla u uži izbor, odnos cena/dobijeno je jako dobar. Meni je lično sledeći korak mehanička u odnosu na ovu mehanička.

 

100
IgorM
ip adresa: 24.135.. - vreme: 25-Oct-2016 15:10:55 - #200830

Uzeo danas, za 2500 (winwin outlet) Yu tastaturu

Tastatura nije gejmerska, i kao takva ne treba da se kupi, (4 puta jeftinije tastature su vise gejmerske nego ova)

Za normalnu upotrebu je ok, izgleda ok, teska je, i kvalitetno odradjena u smislu izrade, ima belo pozadinsko osvetljenje (3 nivoa), tasteri su ok, reaguju ok i kucanje je dobro. Guma ispod je dobra i sira pa tastatura ne klizi, za pomeranje mora da se podigne., Zahteva malo duze privikavanje, jer sa leve strane postoje tasteri koji se slucajno pritiskaju. usb kabl moze da se izvadi iz tastature sto je korisno za nosenje, a usb kabl je obican mini usb. Tastatura ima makro tastere sa leve strane i 3 medijska dugmeta u gornjem desnom uglu (back, forward i play/pause) ostali medijski tasteri su FN+F1 do F7. makro tasteri sa leve strane (M1-M5) mogu da se koriste za bilo sta, sa softverom moze svaki taster na tastaturi da se ugasi ili promeni da radi nesto drugo, da pokrece nesto ili da ima makro. (na win dugmetu pise fn, sto je cudno). Kazu da je vodotporna, sto sumnjam za svaku gde to kazu. Karakteri na tasterima se skoro ne vide kada se ugasi pozadinsko osvetljenje..

ovo sto kaze ZejfodB rollover ne radi je istina. Rollover je mnogo los. za one koji ne znaju, rollover je kada mozes vise dugmeta da pritisnes odjednom i svako da detektuje (npr cucnes kreces se napred i reloadujes pusku, Ctrl+W+R, to je 3rollover, 3 tastera odjednom da rade)

Rollover na tastaturi varira od dela do dela tastature, negde je ok, negde ne valja uopste.

FPS i RTS Igraci nece da imaju problema ako koriste levi deo tastature (QWERASDFZXCV, ctrl, space shift) tu je rollover ok, 4+ tastera moze rollover.

Za ljude koji koriste levi i desni deo zajedno (npr fight igre), dok se drzi A+S, ne rade YUIHNM, kada se drzi A+W ne rade UK, i tako dalje, pola tastature ne detektuje rollover posle 2 tastera

Za one koji igraju voznje i sportske igre i koriste strelice, pola tastature ne radi rollover, strelica gore+desno ne radi RTISFGVB

ja imam dzojstik za takve igre pa me ne brine toliko.

ukoliko planirate da igrate neku od ovih fight, racing ili sport igri, moze da se koristi Numpad ili u opcijama da se nameste tasteri na numpad i levi deo tastature (WASD i okolo). tu je rollover ok i nece da ima problema zajedno da se koriste WASD i Numpad.

znaci da je pravi rollover na celoj tastaturi samo 2 tastera, dok je na nekim delovima tastature veci. Prevod nije za svaki gaming

Moja teorija je da je da su zeznuli kada su pravili yu tastaturu, jer ne vidim da se na netu druge zemlje zale.

 

100
ZejfodB
ip adresa: 178.14.. - vreme: 07-Jan-2016 18:01:03 - #195900

Ne kupujte ovo, jer je teško đubre. "Gejmerska" tastatura na kojoj kad pritisneš strelice gore i desno (za kretanje ukoso) taster S ne funkcioniše. I, što je najgore, nije jedina. Isti slučaj sam imao na Roccat Isku tastaturi koja je daleko skuplja od ovog budžetlije.

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan