Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Sandberg
  Model Thunderstorm 640-02
 Tastatura Tip Gejmerska
  Priključak USB
  Prenos RF
  Standardnih tastera 104
  Funkcijskih tastera 10
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 24-Mar-2016 08:03:42 - #197284

Sandberg Thunderstorm tastatura je čvrsta tastatura konstruisana na metalnoj ploči. To vam daje pravu masu tastature tako da je ona čvrsta i ne klizi u momentima kada vaše igračke partije zahtevaju vrhunsku preciznost i koncentraciju.

Sandberg Thunderstorm

Tastaturu karakteriše jedinstveni dizajn sa pozadinskim osvetljenjem koje prolazi kroz konstrukcione elemente tastature i tastere. Možete lako da menjate boju kojom se osvetljava tastatura jednim dodirom prsta.

Sa drugde strane, kvalitetni najlonom presvučeni kabl pruža dodatnu pouzdanost tastature u smislu da ga je mnogo teže oštetiti dok interesantni USB konektor zaokružuje kompletno igračko iskustvo. Tastatura poseduje prečice za regulaciju jačine zvuka, pauziranje/startovanje reprodukcije i drugo.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Sandberg
  • Model: Thunderstorm 640-02
  • Tip: Gejmerska
  • Priključak: USB
  • Prenos: RF
  • Standardnih tastera: 104
  • Funkcijskih tastera

Zaključak

Sandberg je kreirao odličnu gejmersku tastaturu koja je sa donje strane opremljena metalnom pločom za povećanje mase tako da je mnogo teže da se tastatura pomeri prilikom žustrih mečeva. Sandberg Thunderstorm je opremljena pozadinskim osvetljenjem čije nijanse mogu da se menjaju jednim dodirom prsta.

Conclusion

Sandberg created an excellent gaming keyboard with a metal plate on the lower side in order to increase the weight so it is much harder for keyboard to move during vigorous games. Sandberg Thunderstorm is equipped with a backlit whose nuances can be changed with a touch of a finger.

Zahvaljujemo se:

Gigatron Shop, Kirovljeva br. 17, 011/3541378

Preporučena maloprodajna cena (mar 2016): oko 55€

gigatronshop.com

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan