Cooler Master
MasterKeys Lite L Combo SGB-3040-KKMF1-US
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Cooler Master
  Model MasterKeys Lite L Combo SGB-3040-KKMF1-US
 Tastatura Tip Gejmerska
  Priključak USB
  Prenos Žični
 Miš Senzor Optički
  Priključak USB
  Prenos Žični
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili
 

100
Newbius
ip adresa: 212.20.. - vreme: 07-Dec-2017 23:12:39 - #204429

Da se razumemo, tastatura nema veze sa mehanickom, bez obzira na marketing. Fizicki kvalitet izrade je zadovoljavajuc i tastatura je teska, sto joj daje integritet ali i stabilnost. Naime, zbog tezine i gumiranih nozica, ne desava se da klizi i pomera se. Spejs je cemer i jad na ovoj tastaturi. Klimav, nikakav. Primerak koji sam ja kupio od samog pocetka ima uzasno iritirajuci defekt gde duplira spejs dok kucam. Na svakih 4-5 reci odradi mi dupli razmak - neprihvatljivo. Osvetljenje je lepo, i sa estetske strane tastatura je generalno super. Za divno cudo, mis, za koji mislim da je loseg kvaliteta i koji sam ocekivao da ce riknuti za nedelju dana, radi bez problema posle vise meseci. Pomalo mu skripi tockic povremeno, ali radi besprekorno. Prosto neverovatno. Sve u svemu, ovaj komplet vredi 40e. Ne preporucujem.

 

100
nemanja84
ip adresa: 178.14.. - vreme: 13-Apr-2017 22:04:31 - #202518

savrsena .Kupio u comtradeshopu i prezadovoljan.Veoma kvalitetna,kao mehanicka,ali je opet polu,i savrsena,ima mnogo funkcija i idealna je kako za gejmere tako i obicne korisnike,ima tezinu reko bih oko kilo i vise,od kvalitenih materijala,plastika,ali kvalitetna,ne ostavlja otiske prstiju,mis odlican i brzmsa isto vise funkcija.Naravno isto sa osvetljenjem.vredi svaku paru.Nemojte zaliti,ako hoceste nesto pouzdano.Ni ja nemam bog zna kakvu platu,ali se trudim da kupim uvek kvalitetno. Jedino mis je dosta lagan,barem za moj ukus,ali ne smeta,navicicu se. sve u svemu cooler master i dalje nudi odlican kvalitet odnosa cene,pozudanosti,brzine.Njabolje uzivo da je pogledate. Moja konfiguracija je i5-4460 3.2ghz,8gb ddr3 hiperyx blue,maticna h81mr asus,toshiba 1 tb,lc power kuciste 925b pro sa 600w napajanja,i graficka club 3d ati radeon royal flash 280x 3gb ddr5 384bit,i derem sve igre.pozzz

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan