Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Ready2Music
  Model Power bank 10400mAh
 Osnovno Jedna strana USB2.0
  Druga strana MicroUSB
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 14-Mar-2016 07:03:19 - #197081

Ready2Music ne proizvodi samo zvučnike i slušalice već ova kompanija u svojoj ponudi ima i dodatnu opremu, pre svega kablove, ali i power bank modele koji obezbeđuju dodatno napajanje za vaše uređaje onda kada nemate u blizini izvor napajanja da napunite bateriju svog uređaja.

Ovde je reč o Ready2Music PowerBank sa ugrađenim LED svetlom kada se baterija uređaja puni, a tu je i sijalica koja će omogućiti da PowerBank 10400mAh koliki je kapacitet ovog uređaja bude i baterijska lampa.

Ovaj model karakterišu baterije visoke gustine kao i mogućnost da svoje višestruke uređaje punite dok ste u pokretu. Power Bank poseduje dva USB porta, jedinstveni dizajn lak za transport, te višestruke bezbednosne sisteme, zaštitu od prekomernog napajanja, napona i kratkog spoja.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Ready2Music
  • Model: PowerBank 1040mAh
  • Priključci: jedna strana USB 2.0, druga strana microUSB

Zaključak

Mobilnost nikada nije bila bolje obezbeđena obzirom na postojanje sistema kao što je Power Bank 10400mAh kompanije Ready2Music obzirom da sada možete više svojih uređaja napajati dok ste u hodu i produžiti njihov rad dok ne pronađete odgovarajući izvor napajanja. Ovaj model pored osnovne funkcije poseduje i funkciju baterijske lampe.

Conclusion

Mobility has never been better provided bearing in mind the existence of a system such as Ready2Music Power Bank 10400mAh since now there is a possibility to charge devices while on the move and extend their work until you find a suitable power source. In addition to the basic functions, this model also features a flashlight function.

Zahvaljujemo se:

Pro Net System d.o.o, Save Kovačevića ulica 2. 2a, 011/3317982

Preporučena maloprodajna cena (mar 2016): oko 45€

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan