LC Power LC ADA fioka za HDD/SSD modele dimenzija do 3.5 inča

Kompanija LC-Power nam predstavlja još jedan interesantan proizvod u vidu dodatne opreme za hard drajvove. U pitanju je kućište za hard drajv/adapter koji omogućava da povežete svoj 2.5 inčni HDD/SSD sa vašim računarom koristeći hot swap karakteristiku.

LC-Power LC-ADA-35-25-SWAP

Ovo kućište omogućava da povežete 2.5-inčne SATA drajvove sa računarom i kompatibilno je sa SATA I/II/II i SAS I/II standardima. U ovo kućište moguće je implementirati hard drajvove visine do 15mm, a pored mogućnosti instaliranja drajvova bez upotrebe alata dostupna je opcija za rasipanje toplog vazduha.

LC-Power LC-ADA-35-25-SWAP

Fioka je kompatibilna sa Microsoft Windows i Mac OS operativnim sistemima, izrađena je od plastike i metala i svakako je više nego dobrodošli dodatak opreme za svakog korisnika računara.

LC-Power LC-ADA-35-25-SWAP

Specifikacije:

  • Proizvođač: LC Power
  • Model: LC-ADA-35-25- SWAP
  • Dimenzije: 25x101x146mm
  • Masa: 176 grama
  • Materijal: plastika/metal

Zaključak

LC Power LC ADA je kućište za hard drajvove dimenzija 2.5 i 3.5 inča koje omogućava korišćenje hot swap karakteristike. Pored hard drajva ovo kućište u sebi sadrži i sistem za rasipanje toplote pa je lako ohladiti drajv. Kućište omogućava implementaciju drajvova visine do 15mm.

Conclusion

LC Power LC ADA is a 2.5” and 3.5” hard drives case, which enables the usage of hot swap feature. In addition to hard drive, this case includes a system for heat dissipation so it is easy to cool the drive. The case enables the implementation of drives up to 15mm height.

Zahvaljujemo se:

Mid9, Prve pruge 43h, 011/3016751

mid9.rs