LC Power PowerTank B978 kućište za napredne igračke sisteme

Od strane kompanije LC Power stiže nam Gaming 978BG – Tank Buster ATX kućište Big Tower forme koje je dizajnirano da u sebe može da primi E-ATX, ATX, microATX, mini ITX matične ploče.

LC Power PowerTank B978

Kućište karakteriše sistem za savršeno postavljenje bez ikakvog nereda kablova matične ploče kao i opcija postavljanja svih drajvova potpuno bez alata. Kućište je sa unutrašnje strane presvučeno specijalnim slojem

LC Power PowerTank B978

Opremljeno je specijalnim otvorima koji omogućavaju ugradnju sistema za tečno hlađenje a u samo kućište su ugrađena tri ventilatora prečnika 120mm osvetljena crvenom bojom, dok je moguće ugraditi još osam takvih ventilatora. Bočni panel kućišta je izrađen od akrilnog materijala pa možete steći uvid u to šta se dešava u kućištu.

LC Power PowerTank B978

Specifikacije:

  • Proizvođač: LC Power
  • Model: Tank Buster 978BG
  • Format: Full tower
  • Kompatibilnost: ATX, EATX, microATX, miniITX

LC Power PowerTank B978

Zaključak

LC Power Tank Buster 978BG je veoma dobro kućište dizajnirano za igračke sisteme kojima treba snažno napajanje i dobro hlađenje. Unutrašnjost kućišta je obojena specijalnim slojem koji smanjuje vibracije i buku. Ukupno je moguće ugraditi osam ventilatora, a samo kućište poseduje akrilni bočni panel za uvid u ono što se dešava u unutrašnjosti.

Conclusion

LC Power Tank Buster 978BG is very good case designed for gaming systems that need strong power supply and good cooling. The interior of the case has special coating that reduces vibration and noise. It is possible to install up to eight fans while case possesses an acrylic side panel for access to the interior.

Zahvaljujemo se:

Monitor System, Kumanovska 14, Vračar, telefon: 011/3086979, 011/3449322, 065/3086979

Preporučena maloprodajna cena (avg 2016): oko 115€

monitor.rs