LG napredna poslovna rešenja na ISE sajmu

Beograd, 09. februar 2017. godine – Kompanija LG Electronics - LG predstaviće inovativne profesionalne monitore i novi način njihovog korišćenja u poslovnom okruženju na ISE 2017 sajmu, koji se održava u Amsterdamu do 10. februara. Napredna poslovna rešenja poput Flexible Open Frame i In-Glass Wallpaper profesionalnih monitora koji koriste OLED tehnologiju, kao i Ultra Stretch LCD profesionalnog monitora, idealni su za korišćenje u marketingu, video produkciji, obrazovanju, ugostiteljstvu, ali i u mnogim drugim industrijama. Flexible Open Frame profesionalni monitor koristi OLED tehnologiju koja omogućava izuzetno kvalitetan prikaz slike bilo da je reč tamnim ili živopisnim bojama i to bez potrebe za pozadinskim svetlom, pružajući mogućnost gledanja iz više uglova.

Flexible Open Frame profesionalni monitori su izuzetno tanki i samim tim lako prenosivi, a nova generacija ovih uređaja omogućava korisnicima da menjaju oblik njihovih instalacija na dva načina, te se mogu koristiti u portrait i landscape varijanti.

LG

LG će takođe predstaviti i Dual-View Curved Tiling OLED profesionalni monitor, tankog ekrana dijagonale 65 inča. Ovaj profesionalni monitor sastoji se od 8 dvostranih, pokretljivih OLED panela koji pružaju prvoklasnu sliku posmatranu iz bilo kog ugla. Sve panele odlikuje 4k Ultra HD kvalitet slike sa rezolucijom od 3840x2160 piksela i 128GB unutrašnje memorije, koji zajedno daju savršenu UHD sliku bez potrebe za dodatnim računarom ili media plejerom. Tu je takođe i In-Glass Wallpaper OLED model koji se sastoji od dvostranih, ultra-tankih panela u staklenom ramu, što ga čini idealnim za umetničke galerije, butke i sofisticirane poslovne prostore. U zavisnosti od prostora i želja korisnika može se okačiti na zid ili stajati na postolju.

Na ISE 2017 sajmu, LG će takođe predstaviti i OLED video zid sa ekranima dijagonala 65 i 55 inča koji omogućavaju korisnicima prikaz slike u portrait i landscape formatu. Posetioci sajma i LG štanda imaće priliku da vide i impresivan video zid sastavljen od 20 LCD monitora sa ekranom dijagonale 55 inča.

LG će prikazati Ultra Stretch monitor dijagonale od 86 inča, tankim ivicama i 58:9 rezolucijom slike, a opcija podele ekrana omogućava prikaz i do četiri slike istovremeno. Ovi monitori koriste LG SuperSign softver za brzo prilagođavanje slika i video sadržaja. Kompanija LG će predstaviti i najveći Ultra Stretch profesionalni monitor sa ekranom dijagonale 88 inča koji podržava format slike 32:9.

„LG profesionalni monitori i druga komercijalna rešena iz ove oblasti oblasti predstavljaju najnovije i najinovativnije proizvode koji prate zahteve i potrebe poslovnog okruženja. Kompanija LG nastaviće da raste i da se razvija u ovom segmentu i tako nastaviti da pruža najbolje proizvode”, izjavio je Kwon Soon-hwang, šef Information Display odseka u kompaniji LG Home Entertainment.