LG SIGNATURE OLED televizor premijerno u Srbiji

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je prvi put u regionu LG OLED 4K televizor iz premijum SIGNATURE linije proizvoda, u bioskopu Arena Cineplex u Novom Sadu. Kako najnovija OLED tehnologija unosi u domove ljudi kristalno čistu i realnu sliku, kao i duboke crne nijanse koje su do sada mogle da se dožive samo u najsavremenijim bioskopima, jedna od najsavremenijih bioskopskih sala prvog multipleksa u Vojvodini, Arene Cineplex, sa pravom je ponela ime LG OLED 4K sala.

LG

Saradnja kompanije LG sa novosadskim bioskopom Arena Cineplex nastala je na temeljima zajedničke posvećenosti inovacijama, vrhunskoj reprodukciji slike i najzahtevnijim standardima kada je u pitanju rezolucija. Kuriozitet je da je model 4K projektora u sali Arene Cineplex koji pruža kristalno čistu sliku, uvršten i u Ginisovu knjigu rekorda kao najsvetliji bioskopski projektor na svetu (u svojoj klasi). U ovo su se uverili brojni predstavnici medija i gosti na sinoćnoj projekciji futurističkog filma Duh u oklopu. Pre uranjanja u svet savršenih boja i zvukova, prisutne u novoj LG OLED sali pozdravio je gospodin Bumseop Lee, regionalni predsednik kompanije LG Electronics za region Centralno-istočne Evrope, sa predstavništvom u Budimpešti.

LG

„Veoma mi je drago što sam sa vama u Novom Sadu. Ponosan sam na OLED televizor iz naše premium SIGNATURE linije koji predstavljen u Srbiji, jer upravo SIGNATURE linija oslikava jedan od najvažnijih ciljeva kompanije – zadovoljenje najviših standarda kroz inovativne tehnologije. Iste ciljeve imaju i naši prijatelji iz bioskopa Arena Cineplex i zbog toga mi je neizmerno drago zbog naše buduće saradnje“, rekao je Lee.

LG

LG SIGNATURE 65G6 OLED televizor, dobitnik „Nagrade za najbolju inovaciju“ na Sajmu potrošačke elektronike CES, elegantan je i jednostavan, bez nepotrebnih elemenata koji odvlače pažnju korisnika od uživanju u sadržaju.

LG

Ovaj televizor pruža jedinstveni Picture-on- Glass dizajn, praćen ultra tankim OLED panelom, sa prozirnim crnim pozadinskim staklom i sistemom zvučnika koji se nalazi na prednjem delu televizora. LG SIGNATURE liniju proizvoda, koja je postala simbol za sklop najbolje tehnologije i dizajna. Stvorena sa idejom da predstavlja oličenje prefinjenosti i odanosti suštini svakog proizvoda, u okviru ove linije nalaze se izuzetni 4K HDR OLED televizor, unapređena Twin Wash veš mašina, najnoviji Door-in- Door frižider, futuristički hibridni prečišćivač vazduha, rerna sa moćnim karakteristikama, kao i vrhunska TurboSteam mašina za sudove. Kako se brend bude širio, LG SIGNATURE serija obuhvataće sve širu ponudu proizvoda.