LOGIN Srbija Warming Up powered by Omen by HP

Beograd, 30. april 2018 – Vikend za nama obeležio je LOGIN, Powered by OMEN by HP gejming i IT događaj, održan 28. i 29. aprila u BelExpo centru. Ljubitelji video igara i IT entuzijasti imali su priliku da se upoznaju sa najnovijim računarima, pratećom opremom, konzolama, gedžetima, ali i da učestvuju u turnirima najpoznatijih video igara i tako osvoje brojne vredne nagrade.

LOGIN

Na glavnoj bini održan je turnur u Counter-Strike: Global Offensive u okviru Adria Masters-a. Snage je odmerilo šest internacionalnih timova, koji su svoje umeće pokazali na OMEN by HP uređajima. Finalisti turnira osvojili su nagrade u vrednosti od čak 5.000 dolara, a titulu pobednika odneo je tim Nexus Gaming iz Rumunije, koji je pobedio domaću ekipu Bajini Puleni. Događaj su obeležilI i turniri u igrama FIFA i Tekken, čiji je ukupan nagradni fond iznosio preko 1.000 dolara.

LOGIN

U okviru ovog događaja kompanija Adata XPG organizovala je turnir u planetarno popularnoj igri PUBG (Playerunknown’s Battlegrounds). Najbolji takmičari osvojili su vredne robne nagrade, a pobedniku su pripale inovativne gejmerske XPG EMIX H30 + SOLOX F30 slušalice.

LOGIN

Osim toga, posetioci su bili u prilici da se druže sa poznatim jutjuberima Suarez16 i Dex Rock, kao i da urone u carstvo virtualne realnosti zahvaljujući jedinstvenom OMEN by HP mixed reality sistemu. Svet virtuelnog doživeli su i posetioci štanda kompanije HTC i to kroz iskustvo upotrebe HTC VIVE uređaja. Veliko interesovanje izazvao je i ASUS lavirint koji je svima omogućio dobru zabavu, a najbržem učesniku doneo ASUS mobilni telefon.

LOGIN

LOGIN je jedan od većih događaja ovog tipa u Srbiji i predstavlja mesto okupljanja gejmerske i IT zajedinice, nadmetanja, prenošenja iskustava i zabave. Raznovrsnost sadržaja, mogućnost upotrebe najnovije opreme, takmičenja i pozitivna atmosfera svrstavaju LOGIN rame uz rame sa svetskim događajima ovog tipa. Prvim LOGIN susretom započeta je tradicija, a do kraja godine planirano je još okupljanja, takmičenja i obaranja ličnih rekorda.